← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/20559

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Guapo

Sukurta: 2008-01-05 14:55:03

Taip, su publikavimu paskubėta, nes nespėjau visko sąžiningai pertaisyti, o norėjau prieš išlekiant iš namų įdėt :) Ačiū, 5 sk. jau gimdau, tik, matot, mano rašymo procesas keistas - viskas prasidėjo nuo 4 sk, tad reikia grįžti ir į primus 3 :)

Anonimas

Sukurta: 2008-01-05 01:36:36

Labai susipainiojau:)

Išties beveik neskaitau čia publikuojamos literatūros vaikams, bet prieš kelias naktis atsitiktinai radau "Hiacinta Kvintum Užtrauktukų karalystėje ir Valpurgijos požemių vanduo" ir labai užsikabinau.
O dabar iš to, kad jie čia pimąkart į tą spintą lenda, turbūt reikia suprasti, kad sena istorija su lampūrais (pakibusi labai intriguojančioj vietoj) pratęsta nebebus?

Šiaip šioje dalyje privelta nemažai klaidelių ir Elzė išties keliose vietose pasiliko Hiacinta, norėtųsi, kad prieš publikuojant darbas būtų kiek atidžiau redaguotas.

Gulas su savimušos pomėgiais, labai iškilmingu mandagumu bei arbatos šaukštelio semtuvėliu truputį primena Dobį:)

Pats pasakojimas gyvas bei nuotaikingas. Gal vietomis kiek ištemptas, tačiau siužetas įtraukiantis. Tad tikiuosi išvysti ir penktą skyrių:)

Vartotojas (-a): Guapo

Sukurta: 2007-12-27 14:07:48

Būčiau pateikęs, jei žinočiau tą pavadinimą. Apie ką rašau, žinau, bet pavadinimas, matyt, gims vėliau, proceso eigoje :) Dėkui.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-12-27 02:12:59

Toks keistokas ir primenantis savo vidiniu užtaisu klasikinę literatūrinę pasaką vaikams (pvz. "Alisą stebuklų šalyje") gerąja prasme. Atidžiai kūrinio neperskaičiau, nes paprasčiausiai pritrūko laiko, be to epizodas ilgokas, tačiau tai, kas užkibo - patiko. Tik va, kas užkliuvo, greta skyriaus, manau, vertėjo ir bendrą kūrinio pavadinimą pateikti.