← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/19099

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Laidy

Sukurta: 2007-11-12 18:08:44

jojojo... iki šiol tai man visi kartojo kad rašau nuostabiai... o dabar... pypt bus paskutinis marmalas kurį parašiau... :(

Vartotojas (-a): Laidy

Sukurta: 2007-11-12 15:04:10

ce ir yr fantastiška... Nu bet jau ce manau geresnis komentatas už : sėskis du
šiaip ne taip įveikiau. taigi, pasakysiu, kad prastai. nuo pirmojo dialogo viskas pasidaro itin nuobodu ir iki pabaigos pritempiau tik iš pareigos.
istoriją lyg ir turi, tačiau papasakoti jos visiškai nemoki. aprašinėti dar gali neblogai, tačiau vos pradedi kurti dialogą - iš karto susimauni. nes dialogai visiškai netikri, negyvi ir nuobodūs. tarsi ne žmonės kalbėtų, o skaičiavimo mašinos.
kūrinio stilių užgriozdini sunkiais sakiniais. pavyzdžių dabar nerasiu - per ilgas tekstas, bet su sakinių stiliumi dar dirbti ir dirbti. taip pat su gramatika ir kalbos kultūra. nes dabar stilius yra primityvus ir nuobodus.
Dėl dievo meilės nejau aš nieko nesugebu??? ;(

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-11-12 14:53:57

Tekstas daugelyje vietų blankokas. Be to, nesupratau ar Džinė ir Džeinė skirtingi personažai ir ar iš tiesų turi čia būti Vaninė, ar Vanilė? Be to, skeptiškai vertinu užsienietiškus vardus bei pavardes lietuvio autoriaus realistiniame kūrinyje. Jei tai būtų fantastika - suprasčiau, pateisinčiau.