← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/15978

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2010-04-20 00:01:17

tai gi, skaitytojau slapyvardžiu 25 kadro nėra, linkiu jums prastą dieną, nueiti į bažnyčią (šiame krašte – Lietuvoje)< ir pažvelgti, ten, kur šiaip jau dievo mažiausiai yra, ne švenčių dieną ten, į žmones, kokios lyties atstovų jūs ten daugiausiai pamatysite?.. (greičiausiai moteriškos lyties.)

Daryk išvadas, vyriškoji lytis Žemėje, kovoja su Dievu... (bet per daug pasiėmė _ Vyrai, žmonės jie , o ne dievai. Tik su dievu kovoja, o priežastis – paprasta. Už-pavydėjo jie Moteriai, kad pastaroji geriau jį jaučia. cha cha, KAS bažnyčias stato< ir kas kunigauja.

Bažnyčios gražus žmogaus architektūrinis tvarinys, tačiau ir Titanikas skendo – bet pasaulio pabaiga neįvyko. skaitytojau, kai kitą kartą rašysi atsiliepimą po kūriniu, tai malonėk jį parašysi, kaip žmogus, juk ne dievas esi. (į jukis kreipiuosi, pasivadinusį slapyvardžiu 25 kadro nėra, įtariu esate vyras, leidžiate sau tai, kariaudamas su dievu, moterų buvimu žemėje. Tarp kitko, be tos lyties buvimo, negalėtai būti. Eik į bažnyčią paprastą dieną, pažiūrėk, kokios lyties žmonių ten daugiau?.. Tu vienas iš tų, kurie ėmė daugiau nei turėjo savyje pajausti...

kas per komentaras? ) Bažnyčias stato vyrai. (kad moterys klūpotų, taip jie kariauja su Dievu. Durniai.)

Anonimas

Sukurta: 2010-04-19 23:29:52

nuomonė

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-08-02 18:39:58

Matai Velvet tuščiažodžiavimo čia nėra, o kad neprofesionalu tai sutinku, kadangi nėra glaustumo, netikėtumo ir tiesioginio pamokymo - šitą buvo galima įdėti ir į trumpuosius žanrus;

Štai taip tiktų sentencijose ir aforizmuose tikriausiai:


Fizinis ir dvasinis skausmas žmogaus gyvenime užima
gyvybiškai svarbią vietą visais atžvilgiais, tačiau kančios kultas - jos garbinimas ir aukštinimas prilygsta fiziniam
bei psichologiniam smurtui.

Ilona - /kvinta/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tai gi nepavadinčiau išsamumo tuščiažodžiavimu. bet tai neprofesionalu žinoma, jei tiek išsamiai parašyta ne trumpuosiuose žanruose, o sentencijų ir aforizmų kategorijoje. Bet čia ir nėra parašyta kategorija: Profesionali poezija ir t.t.
Ačiū Velvet. tikrai neprofesionalu, bet išsamu. dabar glaustai parašiau, jūsų įkvėpta. Tai labi gerai aš manau. Geras komentaras jūsų, man naudingas.

O to vartotojo komentarą neskaitau komentaru kurio slapyvardis /Brolis/; nesigilinu net, papaistaliojimas.

Vartotojas (-a): Velvet

Sukurta: 2007-08-02 13:38:55

Tikrai ne aforistiška ir toli gražu ne sentencijos pobūdžio - jokios didaktikos, tik kiek aiškiau pabrėžta nuomonė. Užtektų pirmų trijų eilučių, visa kita - neprofesionalus tuščiažodžiavimas.

Vartotojas (-a): Brolis

Sukurta: 2007-08-01 23:15:31

Ar Jūs nebandėte kandidatuoti į aukštosios mokyklos lektoriaus pareigas? Manau, Jums tiktų. Jaunoji mūsų visuomenė (dalis) DEGRADUOJA, NES JIEMS DĖSTO PANAŠŪS Į JUS. (ATLEISKIT, TAI TIK MANO NUOMONĖ)

Vartotojas (-a): Pilvotukas

Sukurta: 2007-08-01 17:19:42

Diena ir naktis,
Lapas ir raidė.
Ar tikrai netektis
Delne ištirpusi snaigė?

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2007-08-01 11:23:03

Sutinku. Tačiau visame kame turi būti pusiausvyra.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-08-01 12:31:35

Aš nežinojau temsta mokytojau, pusiausvyros neįtraukiau, ar ji pas jus jūsų taisyklėse pažeista? dar turi būti diena kai saulė pateka, o kai nusileidžia turi būti naktis ir dar, kartais naktis ilgesnė, kartais diena ilgesnė, ir kaip ją reikia dabar padaryti, kad ta pusiausvyra būtų; - "aukso vidurys"
he he Gražus žoduks (turi) Hitleris gerai žinojo, kas kur turibūi ir kas bereikalinga, kad pusiausvyra būtų; Apskritai tai ne apie pusiausvyrą, galima dar ir apie celsijų pasikalbėti;
:)