← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/13477

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-04-29 22:22:24

Ištęsta nuobodu, paprastas pasakojimas iki tos vietos > : "Mane labai sužavėjo įėjimas į šį įdomų rezervatą. Durys nebuvo nei metalinės, nei medinės. Sargūnas, įleisdamas mane ir kitus vidun, patraukė užtrauktuką, šitaip atverdamas angą. Įėjau......."
nuo tos vietos patiko; tas lyrinio herojaus noras (paliesti plikomis rankomis medį, žolę ir t.t. pasako apie viską, restoranus, gatves gamyklas, asfalto kilimus, dulkias metalą betoną, plastiką, kontoras, tempą - bėgimą, pinigus ir t.t. Apie viską tas noras
Citata :"Jūs. ko gero, jau supratote, ką buvau sugalvojęs? Aš norėjau plikomis rankomis paliesti medį, kojomis pajusti žolę, ..." - pasako, jis nupiešia tai, kas rašoma iki tų durų(kurios padarė įspūdį lyriniam herojui) o parašyta ta pradžia(labai ilga daugiau kaip pusė kūrinio ir dienotvarkės pasakojimas) yra neįdomiai parašyta, užmigdo, ir paskui kur įdomiau vis tik veikia, sunkiau įsuka. mintis aiški. Šiaip tai šiek tiek priminė iš "jūros periodo parkas" filmo tą vietą, kada tas vienas žmogelis, išvagia dinozaurų kiaušinius ir atjungia elektrą (saugiklius išmuša, kažką ten visoje sistemoje sugadina), kad nesuveiktų signalizacija, ir nori parduoti išvežęs tuos kiaušinius.
gyva vieta tai rezervuare. ( man labai patinka kaktusai, norėčiau pasivaikščioti ten, kur jie kaip milžiniški medžiai.) Ištemtas, tas noras viską pasako, apie ką yra rašyta ir neįdomioje formoje, kaip dienotvarkės pasakojimas.
:)