← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/13375

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): piratas

Sukurta: 2007-05-14 13:05:51

keista, kad tasai valdantis asmuo toks supermeniškas pasirodė - argi sunku išmokti dziudo ar aikido, turint laisvo laiko? Ko jau ko, bet supermenų šitam kūrinyj tikrai nėra ir nebus. Ir, rodos, akivaizdu juk, kad nieko jis ten specialiai negelbėja, net atvirkščiai - pats į bėdą per kvailą galvą, pasprukęs nuo apsauginių, pakliuvo, na ir nelaimės draugę sutiko. Ir, galiausiai, kaip galima iš pirmo skyriaus spręsti, kas yra pagrindinis veikėjas? :)

Anonimas

Sukurta: 2007-05-06 12:15:55

Labai jau šovinistinė - populistinė pradžia. Valdovas, kažkoks aikido specas, supermenas ( :) ), girioje susitinka merginą, kuri greičiausiai bus jo nežinia kas. Bet įtariu - bus... Ai, tiesa - išgelbėja.
Kažkiek priminė "Raganiaus karą" - ten siužetinė linija visai kita, bet vis tiek stengiamasi iki "negaliu" pabrėžti valdančiojo asmens superiškumą, kas išmuša iš realybės.

Antra vertus, netgi tokia pasaka parašyta visai gerai. Jeigu priprasti prie minties, kad visi personažai čia bus hiperbolizuoti, istoriją skaityti įdomu. Tik kad iškyla jausmas, jog viskas lengvai nuspėjama.

Kadangi istorija JAU parašyta,( gaila) patarimai mažai ką gelbėtų. Perrašinėti ištisas paklodes - ne šuns pypas. Tai ir nepatarinėsiu - bent šiam kūriniui. O ateičiai - galima.
Kai kursi kitą supermeną, pasistenk jam duoti ir blogų savybių. Tai leis bent jau susidraugauti su pagrindiniu veikėju, neperlipant per savo lavoną. Juk net tikrasis supermenas turėjo ydą - nemėgo vartoti kriptonito.

Vartotojas (-a): Izabelė Terhoven

Sukurta: 2007-04-28 14:11:14

Yra kalbos kultūros klaidų. Kai toks ilgas tekstas, tai tiesiog skaičiau, sunku klaideles rankioti. Istorija įtraukia, jungiu antrą dalį ir skaitau toliau ;)

Vartotojas (-a): piratas

Sukurta: 2007-04-25 14:04:06

bandysiu skaldyti, bet tada viskas klaikiai susijauks. Šiaip tai nebūtina gi iškart pult ir skaityti visko tuojau pat, bus laisvo laiko ir noro - gal kas paskaitys, ne gaisras gi :D

A, dėl atsluoksniavimo. Kai daug teksto ir nėra atsluoksniavimo, ir jeigu dar šriftas ne per didžiausias, be tokių tarpų tekstas labai "sulimpa", ar kaip čia pasakius, sunku sekti kur prasideda pastraipa, kur baigiasi, žodžiu, su tarpais patogiau skaityti, bent jau man. Daug kur taip daroma, kai tekstai ilgi.

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-04-25 13:52:12

Reikia visą pusdienį sėdėti, kad viską perskaityti. Rekomenduoju trumpesniais epizodais dėti panašiai, kaip savo Invaziją dedu.

Vartotojas (-a): Vlabur

Sukurta: 2007-04-25 13:44:52

...nesupratau, kam reikėjo teksto (ir net dialogo) „atsluoksniavimo" tuščiomis eilutėmis...
Didelio ir, reikia tikėtis, įdomaus darbo pradžia.
Tikri komentarai – tik jo pabaigoje.

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2007-04-25 13:43:26

Ei, žmogau:) Na, ir prirašei:) Kaip visą tai įmanoma perskaityti?:) Negalima po mažiau dėti?:)