← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/13229

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Vlabur

Sukurta: 2007-04-20 00:44:44

Neatrodytų čia eilėraštis PROZA.
Patiko – toks po pilnaties ženklu.

Vartotojas (-a): radaa

Sukurta: 2007-04-20 01:46:54

patiko ir man:)) kaip tik tokiu velyvu metu....

Anonimas

Sukurta: 2007-04-20 12:38:52

Durklas į krūtinę. priekaištai ir egoizmas man atsiskleidžia.
subtilu, bet man tai ne itin patrauklu

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-04-20 13:57:38

Visiškai nesupratau, apie kokį durklą, širdį, priekaištus? bet ačiū, kad paskaitėte Unruly. Manau, kad kitokias reikšmes matote po žodžiais citata > "Dar sekundę – laikas. Keičiasi kryptis.
Palieku. Užtenka." ---- gal čia durklas kažkam į širdį? daugiau nieku neįžvelgiu, kur taip galima buvo matyti. ar tokią asociaciją pajausti. NA čia palikimas vietos, ( kranto, lauko, sodo, pamiškės, - vietos- vietovės, kuri išsakė viską ir davė viską ką galėjo duoti, ką galėjai išskaityti ir ką gebėjai pasiimti, kiekvieną sekundę, minutę, vietoje vieta keičiasi, kaip ir vėjo kryptys kinta vienoje r toje pačioje vietoje.) tai gi čia palikimas(atėjus laikui) konkrečias vietovės, kurioje keičiasi vėjo kryptis, pasaulis duoda informaciją, kad tai reikia daryti. Ta praskrendanti varna. .
na, o gale pasiteisinimas gali būti tiek pat, kiek ir priekaištas. nežinau, ar taip supratau jūsų neišsamų komentarą Unruly, stengiausi suprasti.
Prašau skaitytojo (visų skaitančiųjų) komentuoti išsamiau, tikrai labai įdomi yra nuomonė žiūrint į kūrinį ir į komentarą, arba bent pacituoti iš kūrinio žodžius, kuriuose ai įžvelgiama; Nuomonė yra įdomu, o ne tik malonu,kad skaitomas kūrinys, todėl geriau, kai ją eina suprasti, kur tas peilis į kokią širdį ir kur priekaištas (šiuo atveju).
Ačiū.

Vartotojas (-a): Džyzas

Sukurta: 2007-04-20 20:10:42

Gražus ir pabaiga labai patiko :)