← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/10189

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): gulbinas

Sukurta: 2007-01-19 15:02:20

:)

Vartotojas (-a): ieva

Sukurta: 2007-01-04 12:24:00

beje, IXAON,
tai mano mini kūrinukas, kuris negali sutalpinti visos kunigų skalės. Beabejo yra daugybė gerų kunigų, bet kiek yra tokių, kurie privačiuose vakarėliuose prie vyno taurės juokiasi iš savo parapijiečių išsakytų nuodėmių klausyklose? Matyt tu nesi artimai susidūręs su kunigų pasauliu. ;-)
Žinau vieną kunigą, kuris iš pašaukimo kunigavo, prieš tai baigęs mediciną, ją metė ir įstojo į kunigų seminariją. Deja tokių kunigų trūksta. Todėl aš linkusi pasitikėti vienuoliais, o ne kunigais. Vienuoliai iš tiesų yra Dievo pašaukti, o kunigystė- tik specialybė ;-) beje, kunigų seminarijose nedėstoma žmogaus psichologija. O gaila (-:

Vartotojas (-a): ieva

Sukurta: 2007-01-04 12:17:13

IXAON,
neįsigilinai į Adomo kaltę, o gaila ;-)
Nesvarbu kuris vyresnis ar klebonas ar kunigėlis, bet kunigėlis jautėsi išnaudojamas ;-) Dabar tas kunigėlis jau paaukštinimą gavo.
- - -
Pvz. popai arba pastoriai gali vesti ir jų reputacija nenukenčia taip kaip Romos katalikų kunigų. Juk kunigai sveiki vyrai, gamta jiems suteikė visas funkcijas, o štai religijos šulai nusprendė pažeisti gamtos įstatymą. Ir kas gavosi? Šnypštas! Daugelis kunigų pasislėpę homoseksualistai.
Taip, IXAON, kunigystė - pašaukimas. Tą suprantu aš kaip ir tu, tik kiek procentų kunigų paskui geria, pasislėpę turi meilės ryšius, puola į godumą ir išstorėja, puola į meno kolekcijos kaupimą ir žūsta?
- - -
IXAON, aš labai įsigilinusi kūriau šį kūrinį. Tai tau reikėtų nusiimti rožinius akinius ir pamatyri realų pasaulį, kuris nėra tobulas.

Vartotojas (-a): Vėtra

Sukurta: 2007-01-03 16:29:05

Geras darbas. Apie žemiškus ir net banalius dalykus - nebanaliai. Šaunu.

Anonimas

Sukurta: 2007-01-03 12:42:16

Tiesa panašumas su "Altorių šešėly" jaučiamas, bet tik pabaigoje, kai galų gale supranti, kad čia kalba kunigas. Vis dėlto reikia pripažinti, kad pradžia įtraukia. Sėkmės :)