← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/100440

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2023-07-07 10:30:40

Jūsų kūryba atspindi žmonių, kuriems likimas nebuvo maloningas, kelią pakilti , o tai gali padėti tik nuoširdi malda. Herojė abejoja Dievu. Be reikalo. Karo metu tie, kurie buvo absoliučiai netikintys, savaime pradėdavo melstis, kai pradėdavo kristi bombos: "Dieve, nukreipk jas į šalį,pasigailėk" (Graninas. Mano leitenantas.). Malda suteikdavo vilties, dvasią sustiprindavo, neleisdavo išprotėti.

Moderatorius (-ė): piemenaitė

Sukurta: 2023-07-06 18:20:03

- Aš Natanielis. Šiuo metu studijuoju lietuvių filologiją ir leidybą Vytauto Didžiojo Universitete. Jau paskutinis kursas, rašau diplominį darbą. 
Ši frazė man išklojo visą situaciją labai aiškiai, nes Kaune visus universitetus bei jų reikalavimus gerai žinau. Gal kiek mažiau žinau medicinos universitetą. Ten aš eidavau tik į šokius, bet to neužteko, kad man būtų viskas aišku. Kas link dėl V D U lietuvių filologijos ir leidybos specialybės, tai - Jūsų vaizduotės vaisius. Ok,  nuo vaizduotės nepabėgsit. 
Teko susidurti ir su Jehovos liudytojais. Ne kartą bandė įkišti  bibliją, bet jiems nepavyko, nes pasakydavau, kad Tėvų tikėjimo nesiruošiu išsižadėti. Laisvės alėjoje jie vienu metu šniūrais eidavo.