Zodiako ženklo link


              Sulaukę pirmadienio, kaip sakant, po ano pirmadienio, kuris buvo panašus į praėjusį penktadienį, šis viso labo tik pirmas pirmadienis šioj vasaroj. Ir gerai. O dangau, taigi negerai! Pasirodo ne pirmas , o jau antras!!! Ot laikas bėga, žiūrėkit man, taip ir vasara prabėgs, ir rypuosit - jau ruduo, jau ruduo. 
               Koks skirtumas,  beje, zodiako ženklams ir tai istorijai, kurią sugalvojau.  Taigi, pradedam.
Ar tikite horoskopais, sapnininkais ir visokio plauko pranašais, čia jau jūsų reikalas. Bet manau, nėra nė vieno, mažiau ar daugiau tikinčio, kuris nebūtų bent probėgomis nors vieną horoskopą perskaitęs apie save. Vis įdomu, nosis niežti, visgi  ar yra teisybės tuose zodiako ženkluose? Ar tikrai, mes gimdami, atsinešame to ženklo karmą?
                Tipename keletą metų atgal. Aš, pagal gimimo datą Svarstyklė, ir mano geriausia draugė, sumaniusi gimti po Avino ženklu, išsiruošiame turgun. Aš šio bei to, manot dar pamenu ko, o draugė su konkrečiu tikslu. Jai artėjo sūnaus išleistuvės, paskutinė klasė, tai sumanė atsinaujint garderobą, nusipirkt kokią nors naują bliuzelę. Smagiai kikendamos nulekiam į turgų, ten atrandam labai gerą paviljoną. O ten jau tų bliuzelių, oooooooooo! Nors vežimu vežk. Imame traukti jas į dienos šviesą. O,  tokio stebuklo nebuvau mačiusi. Kokią imu, tokia man tinka. Man! Istorija tegu nutyli, kodėl taip išsireiškiau, o va draugei turėtų tikti visos, kurios kabo. Kas supratot, tai pasižiūrėkite koks jūsų horoskopas, matyt taip jūsų protas žvaigždžių nulemtas! Man į rankas patenka trys bliuzelės, visos tokios gražios, net seilė tįsta. Aš nieko nelaukdama šoku į kabiną ir matuojuosi. Šita - tinka!. Šita - tinka..Šita - irgi, po šimts pypkių,  tinka!. Sekundę pasvarstau, įsivaizduoju, kaip supyks mano piniginės turinys, bet atsidūsėjusi, vieną,  bet kurią metu į šoną, o tas dvi perku. Draugė , dar man prieš einant matuotis, buvo stabtelėjusi prie gražios, baltos, su nėrinukais bliuzelės. Sumoku už savo prekes, bet draugė dar tebetrypčioja, vis tą baltąją rankom glostydama.
-Kaip?
Matau jos akyse klausimą. Na liuks! Man ji patinka, dar truktelėju iš visos eilės pora tamsesnių, irgi gražios. Ji neapsisprendžia. Tada sumetu, kad laikas ne mūsų sąjunginingas, šūkteliu, kad bėgu turgun to šio to nusipirkt, o ji lieka prie drabužių paviljono 
Grįžtu po keletos minučių, draugytė beviltiškai įsikibusi į baltąją bliuzelę, stovi amo netekusi. Matau, kaip jau nekantrauja ir pardavėja. Na nutaisau ir aš jau nelabai laimingą veido išraišką.  Pardavėja ir klausia;
- Matyt jūs Svarstyklė, kad taip ilgai renkatės ir neapsisprendžiat!
Draugė išpyškina;
- Svarstyklė va pasiėmė tris bliuzeles, dvi nusipirko ir nulėkė  vėjais.  Avinas , aš Avinas!!!

 p.s. po juoko bangos, avinukas nustojo žiūrėti į vieną bliuzelę, kaip į skelbimų lentą ir pagaliau ją nusipirko. Juodą!  Koks Tavo horoskopo ženklas?

r.r.
Roberta