Unitazas įsiurbė merginą

Šio ketvirtadienio popietę, apie 16 valandą 76 minutės, naujame prestižiniame verslo centre „Žulikai Business Group Palace“ Vilniaus centre, visus sukrėtė siaubingas ir netikėtas įvykis.

Apie 16: 87 gautas pranešimas, kad minėtame verslo centre unitazas įsiurbė jauną darbuotoją Č. P., gimusią 1989 metais. Į įvykio vietą išskubėjo policija, greitoji ir ugniagesių pajėgos. Atvykusios tarnybos padėti jau niekuo nebegalėjo.

Kaip teigė nukentėjusios bendradarbiai, mergina prieš eidama į tualetą ofiso kolegoms garsiai pasigyrė, kad eina pakakoti. Kolektyvas tik vakar buvo linksmai atšventęs įkurtuves naujame pastate, ir Č. P. teigė, kad nuo pašvinkusių vakarykščių mišrainių jai susuko vidurius. Netrukus merginos bendradarbiai išgirdo klyksmus, sklindančius iš WC, ir buvo labai sukrėsti, keli net nualpo. Atsigavę nuo šoko, bendradarbiai bandė atidaryti išvietės duris, bet jos buvo užrakintos iš vidaus.

Drama įsisiautėjo vis labiau – paskambinus mobiliuoju telefonu ir parašius keletą SMS žinučių, mergina nei atsiliepė, nei atrašė, o klyksmai vis tęsėsi, todėl buvo nuspręsta laužti duris. Nepadėjo spardymai rankomis ir kojomis, geniali idėja plėšti duris susikabinus eilute kaip pasakoje apie ropę taip pat pasirodė nevaisinga, nes nulūžo durų rankena. Galiausiai durų taranavimui panaudotas vienas iš ofiso stalų, ir išlaužus duris, bendradarbiai tik spėjo pamatyti unitaze kaip mikseryje besisukančią pilietės Č. P. koją ir išgirsti jos paskutinį gargaliavimą. Koja kaipmat pradingo.

Tualeto sienos buvo aptaškytos šūdais ir krauju. Atvykusios tarnybos konstatavo, kad mergina buvo įsiurbta į unitazą spiraliniais judesiais, kaip sūkurys. Merginos anei gyvos, anei mirusios aptikti nepavyko, nors yra šukuojama visa miesto kanalizacija. Preliminarios ekspertų išvados teigia, kad dėl įsiurbimo gali būti kaltas „Žulikai Business Group Palace“ stačiusios įmonės statybinis brokas. Statybų įmonė, prašiusi neskelbti jos pavadinimo, situaciją komentuoti atsisakė, bet neprisistatęs įmonės atstovas prisiekinėjo žmonos ir meilužės gyvybėmis, kad čia kalti ne jie.

Įvykis tiriamas.
Mužik Super Star