Mano nuomonė

Santrauka:
Teiginys
Jeigu visi pasaulyje žmonės pradėtų domėtis ezoteriniu mokslu, tuomet trečdalis jų išprotėtų, nes jie yra per daug siauro mąstymo, todėl būtų bejėgiai suvirškinti plačią informaciją.
Alchinesa

2017-11-25 17:29:08

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2017-11-26 22:33:13

Manau, jeigu visi pasaulyje žmonės pradėtų domėtis ezoterinio mokslo kratiniu, kur įeina, pradedant būrimu, kūryba ir baigiant nežinia kuo, tai vieni atkristų, nes pasidarytų nuobodu, o kiti. kurie pajaustų, kad nesuvirškina užsigriebto per didelio informacijos kiekio, nusispjautų ir aktyvus domėjimasis virstų pasyviu arba nuliniu.

Vartotojas (-a): Langas Indausas

Sukurta: 2017-11-26 12:31:41

Eilėraščių rašymas ir yra ezoterika.

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2017-11-25 19:53:39

Paradoksali nuomonė...
Man neblogai suvokiama (nesvetima), apie ką rašote. Nemedituoju, nepraktikuoju, nuovoka apie visa tai daugiau išskaitytinė. (Nors... kad kažkas nepažinaus, nepasiekto yra, kad supa keliamatė erdvė, periodiškai primena keisti gyvenimo reiškiniai, patirtys, savistaba... Kažkas yra, kame esu. Todėl abejoju ir terminu meditacijos mokslas – man tai kas kita, nei mokslai ar mokėjimai. Na bet čia turbūt klydimai dėl praktikų stokos, nesiginčiju).
 
Jūsų pastarojo teiginio esmė tarsi aiški: medituojant užplūsta informacija, kurios paprastu, kasdienišku protu nematei.
Bet pagalvojau: kaip čia išeina? Jeigu žmonės (tegul tik trečdalis) išprotėtų, tai geriau nesidomėti ezoterika, nebandyti lįsti į tas sferas?