Šeima mano gyvenime

Santrauka:
Samprotavimas
Šeima... Šis žodis asocijuojasi su meile, šiluma, rūpesčiu, globa. Šeima supranta, užjaučia, padeda, užstoja ir myli. Vieniem šeima – tai viskas, o kitiems – niekas.
 
Man šeima yra viskas. Mano šeima man padės, supras, mylės ir užstos. Aš be šeimos neįsivaiduoju gyvenimo. Man šeima yra kaip Šiaurinė žvaigždė, kuri „pasiklydus“ gyvenime parodys tinkamą kelią. Šeima man yra didžiausia vertybė.
 
Aš pasitikiu savo šeima, išsakau skausmus, vargus ir džiaugsmus. Būnu atvira ir nieko neslepiu. Esu šimtu procentu tikra, jog niekas nesužinos ko nereikia, jokių paslapčių.
 
Šeimą galima palyginti labai įvairiai. Man šeima taip pat yra dienoraštis – viską galiu atvirai išsakyti išsipasakoti ir pan.
Manau, kitiems šeima irgi yra neįkainojama, brangiausia vertybė. Ir nesvarbu tavo amžius – visada mylėsi savo šeimą. Prisimeni ją sunkiais, liūdnais, linksmais momentais. Kartais supyksti dėl pastabų ar kritikos, bet anksčiau ar vėliau – tai pravers. Ir ištarsi savo šeimai didelį AČIŪ. Tas žodis artimiesiems nuskaidrins sielą ir protą. O ir tau pačiam bus linksmiau ir lengviau.
Knygų graužikė

2017-10-01 12:21:57

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Komentarų nėra...