Baisi istorija: kaip ponia bandė taupyti vandenį

Šio šeštadienio subatvakarį, apie 20 valandą Panarų bendruomenę Vilniuje sukrėtė kraupus įvykis, neturintis precedento šiuolaikinės Lietuvos istorijoje. Atsakinga grupė atlieka žurnalistinį tyrimą ir aiškinasi, ar tokių atvejų nebuvo tarybiniu laikotarpiu, bet pagooglinę išsiaiškino, kad irgi nebuvo. Silpnų nervų skaitytojams nerekomenduojame skaityti toliau.

Apie 17 val. 194 min. vietos laiku buvo gautas pranešimas, kad Panaruose prie padjezdo senyvo amžiaus moteris sunkiai susižalojo, bandydama palaižyti sau užpakalį, kaip kad prausiasi katės.

Kaip teigė įvykio liudininkės, kartu sėdėjusios prie padjezdo, vieniša jų kaimynė pensininkė Ž. P., gimusi 1946 m., gyveno labai taupiai ir nuolat važinėdavo su taksi į neaiškioje vietoje vykstančius taupumo seminarus, kas mėnesį skrisdavo į vis kitą šalį dalyvauti šarlatanų sueigose ir perimdavo ten siūlomą patirtį bei ištisas dienas kurdavo savus taupumo metodus. Tą vakarą ponia sumanė pasigirti nauju metodu, kaip taupyti vandenį. Kadangi katės šiame rajone turi polinkį praustis liežuviu, tai ir pilietė Ž. P. nusprendė, kad gali praustis tokiu pačiu metodu ir mažiau mokėti už komunalines paslaugas.

Pasikvietusi į kompaniją penkias kaimynes, pilietė pradėjo rodyti savo naujai atrastą, kaip teigė ji pati - „revoliucingą“ taupumo metodiką. Pradžioje seiliojo sau delną, spjaudė ir trynė sau pakaušį, pilvą, laižė sau alkūnes ir pažastis. Pamačiusi, kad draugių nelabai įtikina duotoji metodika, moteriškė nutarė eiti toliau - pademonstruoti, kad tokiu būdu galima sau puikiai nusiprausti netgi užpakalį, kaip pakėlusios koją dažnai daro katės.

Kaimynės suabejojo pilietės Ž. P. ketinimais, bandė ją atkalbėti nuo neapgalvoto žingsnio, tačiau pastangos buvo tuščios: poniutė atsigulė ant žemės šalia suolo, pakėlė koją ir liežuviu bandė pasiekti savo pasturgalį, jau beveik pavyko, bet netrukus visus Panarus perskrodė pagyvenusios damos klyksmas, privertęs išbėgti iš aplinkinių namų gyventojus į lauką.

Pensininkei iš burnos šliūkštelėjo kraujas su vėmalais, iš užpakalio patekėjo raudonai ruda kruvina tryda, trusikų priekis taip pat sušlapo. Kokią minutę dar pasitampiusi ir pagargaliavusi ponia nustojo judėti. Keliolika įvykį mačiusių asmenų nualpo vietoje. Pilietę Ž. P. bandė atitiesinti pradžioje kaimynės, paskui atvykęs greitosios pagalbos ekipažas, bet pastangos nedavė jokių rezultatų. Būtent tokia poza - pakelta koja ir burna prie užpakalio - senyva moteris buvo išvežta į ligoninę.

Šiuo metu įvykio vietoje dirba pareigūnai, apklausiamos dalyvavusios kaimynės, teikama psichologinė pagalba nualpusiems ir šiaip paklaikusiems nuo matyto vaizdo žmonėms. Kaip pavyko sužinoti, nukentėjusios būklė stabili, pavojaus gyvybei jau nėra. Medikų brigada dirba jau kelioliką valandų, nesėkmingai bandydama pensininkę ištiesinti.

Įvykis tiriamas.
Mužik Super Star

2017-09-24 19:37:59

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Samanėlė

Sukurta: 2018-11-10 10:23:47

Jau kitur esu skaičius, bet paskaičiau dar kartą. Mužiko stiliaus humoras, bet bele tikrai juokingas :)