Pupos wiesha zajeva visomeniai del neteisingumo ir bezpredielo

Karoče labadena. Če jums rašo Pupa, bet mania tik draugai wadyna Pupa, o ištikro mano wardas ira Monika. Jus turbut ape mania nezhynoit, taj ash papasakosiu byški. Aš graži, mano ishmatawimai ira 86 ant 63 ant 89 reiške ash esu idiali ir madynga.

Karoče ape mania jau zhinot, taj ejnam pre reikalo. Če aš nutareu parašiti wieša zajewa nes negalima toleu tileti kai vixta tokie dalikai. Ash labaj noriu pasiskusti leudžei del didialiu problemu Vylneus mieste. Pas mus ira dauk sudetyngu gatwiu kur neymanoma wazhioti, tai noriu parejkalauti ish waldzhios kat sutwarkitu!!! Nes zhmones nezhyno kajp wazhiot!

Karoče man wajkinas kuris ira werslininkas nupyrko madynga mashina wisureigi labai graže ir blyzganče nes ash ir pati esu grazhi ir blyzganti taj jis sake kad madyngai mergynai reike grazhios mashinos. Nu tai karoče nupyrko. Aš ji labaj miliu nes jis ira prie bapkiu ir netik delto kad prie bapkiu bet ir delto kad pas ji dvase yra gili. Tai karoče nupyrko mašina, ir aš waževau pas padružkes pasirodyt tačką ir karoče nu kad pawidetu, yuo know.

Karoče tai aš wažewau i Grygishjkes nuo Panaru tuo keliu kur skaitosi Wylnius Kaunas autastrada. Bet taj wazhiodama atkreipeu demesi kad če ne wiena autostrada bet dwi. Nu karoče du keliai vienas prie kito, atskyrti kažkokiu geležiniu ten gal koks wandentiekis nzn. Seniau nekreipdawau demesio kai mane brangusis wezhiodawo bet dabar kai pati vazhevau (buwo baisu) tai atkreipeu.

Karoče tai aš warau y Grigishkes pas padruške, dazhausi nes norejau nauje lupdaži pasirodyt, man pradejo pipset kažkoks čmo kad aš typo jam trugdau wazhiuot bet ash jam parodžeu faka!!! :DDD

Karoče ne esme kad aš faka parodžeu tam čmo, bet esme tame kad aš prisymineu kad ishwazhavau pas padružke ne su tais tupliukais, nes man wajkinaz nupyrko naujus, o ash išwažewau su senais kuriuos padružkė jau matė. Tai jau buvau netoli Grigishkiu bet apsisukau ant kelio ir nutareu wazhiuot namo perseut nes kaip gi ash nepasirodysiu nauju tupliu (jie ant shpilku, fyrminei ir dauk kainawo).

Karoče tai ash apsisukau ant kelio ir sakau warisiu namo persiaut tuplius, ir zhiuriu atliake ish priekio y mane tas pats čmo kur faka parodžeu!!! Ash isigandau, emeusi weiksmu ishwengti awarynes situacijos (garsei spiegeu ir užsidengeu weida) ir tas čmo su sawo mashina ykale man ish priekio y nauje mashina!!! Ash puoliau jy musht, nagais draskit bet jis pradejo rekt kad typo ash kalta, typo če aš prieš eisma wažewau o ne jis. Aš jam pradejeu aiškint normalei kad keles ira dwieju juostu ir wiena juosta i wiena puse o kita juosta y kita. Bet jis pasake kad ash dura, typo če ira autostrada ir reike wieniu keliu wazhiuot i wiena puse o kytas keles kur shale tai tas ira y kita puse. Bet tai nesamone. Kai polycije atwažewo irgi pasake kad ash neteisi ir dar likau be tejsiu!!! :(((

Karoče, ash reikalauju teisingumo wisuomenei. Kodel autostrada skaitosi kai wienu keliu wazhiuoji y wiena puse o kitu y kita? Nu krc nesamone wisaj. O taj kaip man pakliut y ta kita kele jeigu uzhtwerta? Patis atitweret tuos du kelius wiena nuo kito o paskui sakot tu atgal kitu keliu wazhiok. O taj kaip man ten ysukt pro uzhtwerimus, kodel ash turiu nauje mašyna dauzhit? Ateme teises, mashyna man sudauzhe nauje, ir dar sako kad ash neteisi!!! :'((( Če apgaule musu šalija, aš su tuo nesitaikstisiu, skusiuosi Strazburui. Jie specelei mane diskriminawo nes jie buwo wirai ir ash jiems akivazdžei patikau o ash mergyna, ir ne bet koke bet madynga ir ne tokiems čmo skyrta nes jie man tikrai nenupyrktu nuliovos tačkos del to ir padare mane kalta!!! :((( Padruzhke yrgi taip sake kad ash teisi. Ji mokikloi mokesi teigemai, ne dura.

Karoče ash tikrai netilesiu ir jieškosiu teisibes nes toleu bezpredielo toleruoti negalima, del to ir parašeu leudžei šita wiesha zajeva. Tikiosi kad imsites priemoniu. Negalima taixtitis su tokiu bardaku ir ash manau kat jius man pritarsit. Karoče jie man dar pashokines.

Oficelei,
Pupa ish Krasnuxos.
Mužik Super Star

2017-06-29 17:52:36

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): P Aibutis

Sukurta: 2017-07-01 16:02:39

Manau, kad Azaras su Karile turėtų prijungti šį neblogą kūrinėlį prie tarmiškos kūrybos. Tuteišių tarme kalba keliasdešimt tūkstančių Lietuvos piliečių ir smagu, kad jiems čia bandoma šauniai atstovauti.