Šviežiausia naujiena, ir teisėsaugai

Nusikaltėliai bangomis (nuotoliniu būdu) man kankinančią blogąją savijautą, kankinančią būseną tebeįjunginėja. Kasdien. Ir laiko įjungę dažniausiai per visą dieną. O ir naktį kankina, miegoti mažai duodami (naktį bangomis kankina netgi labiau, ypač priešryčiais). Prašinėju išjungti, tačiau į mano prašymus neatsižvelgia. Kasnakt, o kartais ir dieną (jei ne tarp žmonių būnu), bangomis įjungia ir dirbtinį kvėpavimo apsunkinimą (dusulį), todėl turiu išsižiojęs švogždauti; dirbtinį spengimą man į galvą transliuoja; dirbtinį skausmą įjunginėja. Nuo kankinimo net svaigstu, ryto sulaukęs vos į parduotuvę nueinu degtinės nusipirkti. Džiaugsmingos savijautos neduoda nė kiek. Ypač sunkiu kankinimu kankino vakar dieną (kaip ir dabar naktį) – vos begalėjau paeiti. Dar ir skausmą kojos kelienyje yra įjungę, eidamas net šlubčioju. Kad į Mėnulį žmonės buvo nuskridę, tikite, o mažesniu stebuklu – kad vyksta toks nusikaltimas – manęs kankinimas net per Žemės palydovą, ir kad mano mintis, protavimą (nusikaltėliai) seka, nežinau ar tikite.
Jie, mane UŽPUOLĘ mano ir mintis, protavimą (galvos funkcionavimą) seka, kas man yra didžiulė bausmė ir baudimas, tačiau jiems to negana, dar ir kankina visaip (kažkokiomis bangomis, ar spinduliais) nežinia už ką. Kankina jau maždaug 20 metų, o mintis seka, manau, net nuo sovietų laikų; kankina mane ir seka mano mintis bet kur Lietuvoje man esant (turbūt, per Žemės palydovą). Seka mano ir judėjimą. Kodėl aš turėčiau būti kankinamas, būdamas niekuo nenusikaltęs! Apginkite mane, atimkite iš jų aparatūrą, kuria naudodamiesi jie mane kankina ir seka mano mintis! Labai prašau! Tuos, kurie seka mano mintis ir kankina mane nuotoliniu būdu, žino rašytojas dramaturgas Juozas Glinskis, labai daug metų jis žino. (Ką nors bendra su jais, suprantama, neturiu nieko.).

2017-03-29
Jonas Baranauskas

2017-03-29 01:23:16

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2017-03-29 17:01:06

Oi, mane irgi kankina.Ir labai seniai, tik nedrįsau niekam prisipažinti.Kaip matau, kūriasi kankinamųjų būrelis, priimkite ir mane, aš negaliu pabėgti nuo tų kankintojų, - kasmet išvažiuoju į Paryžių pas sūnų, bet nenaudėliai mane ir čia randa nuotoliniu būdu kankina kasdien, kasnakt...Grįžtu po pusmečio į Lietuvėlę ,tas pats...kankinimai kaip ir p,Jonuo iš Fabijoniškių prasideda...Ką darom? reikia gi vienąkart tuos kankintojus sutramdyti,ar ne? Ponas Jonai, vadovauk, - kovosim jau tryse- jūs, atet ir aš- herbera.

Vartotojas (-a): Karilė

Sukurta: 2017-03-29 12:41:02

Paprašykit, kad tie kankintojai nuotolininkai dar ir degtinės iš parduotuvės atneštų - kam pačiam tie veiksmai :DDDDDD