Iškočiota dama

       Kartą gyveno dama. Jos plaukai buvo raudoni, kaip vandeniu praskiestas kraujas ar pomidorų sultys. Turėjo ji akinukus, apvalius kaip Hario Poterio. Ir sklido gandai, kad be didelių pastangų ji sugeba nosim pasiekti savo alkūnę. Lūpų ji beveik neturėjo, tad dažydavo jas ir 2 cm aplink jas ryškiai raudonai, matyt, bandydama derint prie plaukų. Bet kas gi nutiko šiai damai ir kodėl dabar ją prisimena tik kaip „iškočiotą damą“? O istorija visai neilga ir neaiški.
        Lygiai prieš 45 metus minėtoji dama šventė savo 50-ąjį gimtadienį. Tai buvo šimtmečio vakarėlis. Tokio tūso miestelis dar nebuvo matęs. Viskas prasidėjo putojančiu vynu, bet greit buvo pereita prie absoliuto, finlandijos ir melioninės ozonės, kol jubiliatė nusprendė ištuštinti ir po 15 devynerių, džako, ir kažkiek likerio butelių, kuriuos galvojo pasiliksianti kitam jubiliejui. Ir šiaip buvo visokių dalykų, apie kuriuos vaikams geriau nežinoti. 
       Atidundėjus dešimtai valandai vakaro, kai net stipriausieji vos išstovėjo ant kojų nuo tiek... šokių (ir gėrimų, žinoma), atėjo laikas dovanų teikimui. Pirmasis dovaną įteikt nusprendė damos brolis. Tai buvo „celiulito masažuoklis“, kaip jis pats įvardino. Dama devėjo miniaką, todėl ji ir visi svečiai nusprendė, kad dovaną išbandyt reikia čia ir dabar. Na, išbandė, rezultatų nesimatė, nusprendė, kad neveikia. Toliau ėjo kažkoks draugas iš mokyklos laikų. Padovanojo jis mikserį kokteiliams. Svečiai pasiėmė, sumetė po ranka pakliuvusius „ingredientus“, suplakė – gavos brudas. Nusprendė, kad neveikia. Ir taip ėjo svečiai su dovanom, kurias išbandė tuoj pat ir čia pat. Buvo ir damos gimimo metų (1965) vyno su prancūzišku (o gal itališku) pavadinimu, kurio nieks, net tas, kuris dovanojo, nesugebėjo perskaityt. Žinoma, to vyno greit nebeliko.  Buvo ir kažkokia knyga, kurią pakurom panaudojo, gruodį gi šalta. Galiausiai atėjo damos geriausios draugės eilė. Deja, atsistoti jai nepavyko ir liežuvis vos apsivertė. Ištarti pavyko tik „ka.čė..las...", tada ji krito lyg negyva, bet tuoj pat užknarkė taip, kad net didžėjus pabudęs nusprendė muziką pagarsint. Visos dovanos buvo išbandytos, tai kaipgi šios neišbandžius. Bet ką kočiot? Svečiai vienbalsiai nusprendė, kad kočios ne dama, o damą. Ir iškočiojo. Ir liko iškočiota dama. 

2060 m. 12 mėn. 19 d.
maiden

2015-12-19 14:09:34

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): klajūnė

Sukurta: 2015-12-19 22:57:22

o man visai smagu