Prisikėlimas negarantuotas

Artėja Velykos, bus pridaužyta gyva galybė kiaušinių. Prie reikalo! Ateinantį šeštadienį, balandžio 19 d., švęsiu gimtadienį. Pasirodo, kad ir gimiau būtent šią dieną. Ilgą laiką buvau apgaudinėjamas, o sužinojęs toliau meluodavau jums, meluodavau sau. Aš melagis. Mama galėjo rinktis, kurią dieną man gimti. Na, gimiau 23:30, bet gimimo liudijimas kartu į pasaulį neateina. Didinga šventė vyks sode. Adresas: sodas. Jei pamiršot kelią, man neskambinkit, nervina šimtus kartų žodžiais piešti tą patį kelią. Jums pasisekė, konstruoju naują lauko tualetą, gal iki savaitgalio spėsiu. Aš tinginys. Gros man patinkanti muzika. Daugelio dainų būsit negirdėję ir džiaugsitės, kad neteks girdėti dar bent vienerius metus. Aš būsiu šmaikštus, gal šiek tiek kandus ir užknisantis. Į kvailas kalbas leisiuosi tik gerokai įkaušęs, tai atvažiuosiu anksčiau už jus. Prieš porą dienų, todėl galimai smirdėsiu, vanduo šaltas. Aš ne ruonis. Bus alaus, kepsiu sūrį. Jūs galit kepti, ko tik širdis geidžia, jeigu už tai grės baudžiamoji atsakomybė – išsidarinėkite namie. Aš tolerantiškas. Bus švarių(?) paklodžių, o lovas mano senelis atgabeno iš durnyno. Senelis jau miręs, o durniai miega ant grindų. Senelis nemėgo žmonių. Atsiveskit antras puses, draugų. Jei tie draugai – gražios, įdomios moterys. Gerai, gražios. Nors įdomios. Nors moterys! Velniop – atsiveskit žmonių. Nemėgstu žmonių. Bus alaus.
Bazas

2014-04-16 13:28:33

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2014-04-16 20:33:39

Kas apgaudinėjo (3 eilutė)? Gal ponas pats nesiorientavo?
Bet šiaip susidaro įspūdis, kad asmens žvilgsnis į save dar apyblaivis.
Kiaušinių daužymas – ne tik šventė, bet ir baisus dalykas. Suklusau ir prie įdomios dviprasmybės išsidarinėkite – ką nors nutverto (pvz., sodo gaidį, kaimyno katiną) arba išsidirbinėdami (yra tokia meninės saviveiklos rūšis).
Į kvailas kalbas leisiuosi tik gerokai įkaušęs > ar negalima išsiversti be žodžio kvailas? Kam nuvainikuoti šventą įkaušimo stadiją?
Apie senelį pranešta naudinga informacija, bet ji nebūtina. Tiesiog nuo lovų tiesiai prie pusių, nors ir vienpusių.
Gerai, kad bus muzikos ir alaus, bet dar po užknisantis ar kur nors kitur reikėtų įrašyti savybę skaitysiu eiles, prisikėlimas būtų dar miglotesnis.
 
Humoras – ne buitinis, o tas kitas.