trečia akis

trečia akis kai atsivėrė
tikrai galvojau išprotėsiu
bet budrūs daktarai pastvėrė
ir  vėl užvėrė josios šviesą
By Zenas

2010-04-30 21:50:20

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Gaiva

Sukurta: 2010-05-01 11:33:27

Reikėjo nesiduoti. :)

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2010-04-30 22:17:37

neseniai per kažkokią laidą rodė, kad viena moterėlė jau daug metų sapnuoja sapnus, ir visa tai žemėje vyksta – pranašingus sapnus. Kunigai tvirtina, kad jos sapnai pildosi 100%, užrašinėja juos. Ji pati sako, kad visiškai jų neanalizuoja, nesureikšmina, ir kas kartą meldžiasi Dievui, prašydama, kad tokie reiškiniai, kaip vizijos, besipildantys sapnai, visi tokie reiškiniai ją apleistų, apeitų ją (Kristaus patėvis irgi susapnavo pranašingą sapną, Juozas rodos, tai pakėlė Mariją, Kristų į ryšulį ir išbėgo. Neklydo, tada buvo žudomi neužilgo berniukai ką tik gimę iki dviejų metų amžiaus. (tikriausiai ten ne viena motina, ir tėvas išprotėjo, neatsidarius jokiai trečiai akiai.)
Laidos vedėjas iškilmingai pareiškė, kad ji jį įtikino. Juokas suėmė toks, tai ar galima dar labiau sureikšminti, kaip, kad juos sureikšmino ji. Kiekvieną kartą maldoje prašo pas dievą... Mhmmm. tikrai neįtikino.
tačiau daktarai jai nepadeda, tačiau jos trečioji akis, jau kirba atsiverti... (Vangos buvo atsivėrus, bet daktarai irgi jai nepadėjo, nei jos užverti, nei tas dvi išgydyti. Matai, kada ją nešė stiprus vėjas jos akys buvo prineštos smėlio. Daktaras pasakė, kad jis padarys operaciją, bet ji neturėjo tiek pinigų, ir jis ją atliko už tiek kiek ji jų turėjo. Daktaras įspėjo, kad tai laikina, vis tiek apaks. Tačiau trečios, atsivėrusios, neuždarė.)
aš nieko šmaikštaus nematau jūsų tekste, bet blevyzgonė yra, matot, juk neina iš trečios akies šviesa, o jūs teigiate, kad daktarai kažkokią tai šviesą užvėrė. o jei apie prašviesėjimą, tai prašviesėjimo – nušvitimo reiškinys įvyksta, atsidarius visoms čakroms, ir tai, kuri jau aukščiau vadinamos trečiosios akies.

Vartotojas (-a): Laũmele

Sukurta: 2010-04-30 21:57:06

perskaičius smagiai pasijuokiau...turit šmaikštumo dovaną :)

Vartotojas (-a): eglute7

Sukurta: 2010-04-30 21:52:26

Ak, šmaikštuoli! Tai į satyrą gal reikėjo dėti? :)