Kibernetinė meilė?

Ten pūtė vėjo pasakos, krito natų lapai, šoko meilės užuomazgos ir miegojo pirštų magija. Ten skubėdavo vasaros svajonės ir žiemos vargai. O rytais Internetas svajodavo apie šiltus kakavos gurkšnius nuo kompiuterio klavišų. Internetui patikdavo tirštas muzikos rūkas ir pilvo glamonių vakarai. Kartą kostiumų rėmėjai ir renginio didžėjai paskelbė meilės dienos ir pasakų nakties pradžią. Tą minutę Internetas pagalvojo apie kantrybių viltis, svajonių tuštumas ir apie šiltą virtualų kvapą. Tačiau Kibernetinės erdvės tik kvailai nusijuokė ir neleido Internetui galvoti apie išsiilgusius meilės pirštus....

Internetas gyveno gerai. Jam nieko netrūko. O galbūt trūko visko. Juk Kibernetinės erdvės neglobojo tuščių rusų kalbos kabinetų ir nespalvino saldžių svajonių gijų.

Tai buvo Kibernetinių erdvių naktis. Šalta ir netikra virtualaus pasaulio naktis.

Internetas užmigo, Kibernetinės erdvės išvažiavo atostogų į Japoniją. Liko tik tuščia svajonių naktis rusų kalbos kabinete.
Shila

2009-02-24 21:38:39

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Shila

Sukurta: 2009-02-25 15:17:02

Tai dienoraštinis įrašas, be to neredaguotas ir rašytas, kaip dienoraštis ir kasdienybė. Ankstesniuose darbuose yra jausmai, mintys ir kūryba. Čia tik dienoraštis, juk priskirta tinkamam žanrui....

Anonimas

Sukurta: 2009-02-24 23:28:37

Na žinok šis manęs kažkodėl taip nesužavėjo kaip tie ankstesni tavo darbeliai, deja... Na gal ne veltui "prasmingas dienoraščio įrašas", nes tarkim man rusų kalbos kabinetas visiškai nieko nesako, tik primena mano mokyklą ir tas pamokas.

Nežinau. Tiesiog vėl lauksiu, kol parašysi / sukursi kažką panašaus į ankstesnius darbus.

Džiugu, jog rašai :)