Kruvinos XIII

Tamsa
Apdangstyti veidai
Ilga adata
Ir kruvinos venos
tatoo

2007-12-19 18:19:40

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-12-19 21:10:28

Reklaminis plakatas įspėjantis apie AIDS ; kuri plinta ne tik per neatsargius (be-prezervatyvinius) lytinius santykius, tačiau ir per kraują; (didelė grėsmė šia liga užsikrėsti, ir tapti šio viruso nešiotojais, kaip ir venerinių ligų, tai narkomanams) liga perduodama per kraują - nesterilūs švirkštai - adatos, sudužusi stiklinė kolba, kurioje buvo ŽIV virusą savyje turintis kraujas, ir medikas įsipjovęs pirštą, - kraujų kontakte) arba neatsakingų medicinos darbuotojų aplaidus darbas, kraujo donorystės sferoje; aplaidžių stomatologų klaidos ir t.t. KADA NESDILAIKOMA NUSTATYTŲ SAUGOS TAISYKLIŲ REIKALAVIMŲ, kur jau nieko neapgausi, ir nepritaikysi kitos taisyklės, kad užmaskuoti pažeidimą, kuris duoda savo rezultatą; Nepasakysi; čia įvyko kalėdinis stebuklas, ir tam ar kitam žmogučiui ŽIV. virusiuką pasiuntė šventoji dvasia; kada faktas atsitinka ir jo atsitikimo eigą reikia išsiaiškinti.) kraujas, ot ir tas kraujas.

man neatrodo nei stiprus, nei silpnas literatūrinis kūrinys;

toks užmetimais bendrais bruožais, atsižymėtas vaizdinis (-niai) siužetas reklaminiam plakatui įspėjančiam apie XXIa. siaubą vardu AIDS;
(ne maras., ne karas, ne tuberkuliozė, o AIDS- kraujas, pažeista imuninės sistemos veikla, nebekovojantis kraujas su jokiu virusu, kuris organizmui žmogaus yra liga - naikinantis jį negatyvas;)
nevadinčiau literatūriniu kūriniu, kažkokie vaizdiniai atsižymėti tokios temos vaizduojamajam plakatui;

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2007-12-19 20:34:14

... kruvinai skaudus paveikslas - stiprus kūrinys..,