Narko

Santrauka:
Atsiprašau, kad ši rašliava (nežinau kaip kitaip tai pavadinti) nėra pabaigta... Bet pabaigos ir nėra... ir manau, kad niekad ir nebus, per daug gaila pabėgti iš Narko...
Viskas aplink mane – tai vienas didelis Narko sapnas. Narko iš didžiosios N... Pamestas, sujauktas pasaulis, kuriame yra Jis, Ji ir dar visa krūva kitų Jų... Tik Tu yra toks vienas. Tik tas vienintelis Tu gali mane ištraukti į gėdingą ir liūdną realybę, prieš kurią mano isteriškas Narko pasaulis nublanksta...

Pastelinės juodos spalvos įsimylėjimas tam nepriekaištingam Tu – kaip vaisiniai ledai žiemą. Netirpsta, netikra.

Narko pasaulyje dabar žiemos rytas su pirmąja pavasarine perkūnija. O aš ir Tu bandom pasislėpti po sniegu ir pernykščiais lapais. Tu laikai delnus mano plaukuose.

Sapne – pasaulyje nuo keturioliktų metų vyksta karas. Jos ir Jie kariauja dėl plikos žemės odos lopinėlio. Aš ir tu – patrankų mėsa, kurią aplenkia šviesa ir bombos.

Įsivaizduoji – šiandien snigo gėlėmis! Ir per sniegą Mirtis atėjo apsigaubusi balta paklode, išmarginta žaliomis dėmėmis. Narko pasaulyje tik kraujas yra žalias.

Narko pasaulyje mieste prie jūros per sausrą lyja... Aplink tik vanduo ir H2O, o Tu bandai sustingusios jūros atspindy pamatyti mane arba išsvajotą Ją.

Šilta pavasario naktis. Narko pasaulis sumažėja ir telpa į mano balkoną. Susibraižai pėdas. Tu išėjai pabraidyti per pirmą šiais metais ant asfalto iškritusia rasą.

Grįžulo Ratai nusileido ant lubų, išklijuotų rausvais saldainių popierėliais... Mieste ir taip mažai žvaigždžių. Laukuose tarp aguonų Tu man parodytum Šiaurės pašvaistę...
Neutronic_star

2007-09-01 15:03:59

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Neutronic_star

Sukurta: 2007-09-02 02:43:05

iš esmes- visas kūrinys logika nepasižymi :D

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-09-01 19:32:25

Viskas įdomu, tik užkliūva sakinys: "Aplink tik vanduo ir H2O". Nėra itin logiška. Keisčiau, nes vanduo ir yra H2O

Vartotojas (-a): Besparnis angelas

Sukurta: 2007-09-01 17:04:33

Labai švelnus ir jautrus kalbėjimas: įspūdingi vaizdiniai. taigi Jūs - vykęs Autorius. :)

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2007-09-01 16:57:08

ant asfalto iškritusi rasa... Komentarų nereikia. Į mėgstamiausius.

Vartotojas (-a): Neutronic_star

Sukurta: 2007-09-01 15:57:11

atleiskit,nevykęs aš autorius :)