Baltieji puslapiai

Santrauka:
tikra istorija, iš kurios galėtų kas nors ir pasimokyti.
dienoraštis, kurį sudeginau vadinosi juodieji puslapiai, nes jame rašiau viską atvirai: ir gerus, ir blogus dalykus (pastarųjų daug nebuvo), todėl dabar, pristatau: „Baltieji Puslapiai“.
2007 metai, gegužės 27-a diena.
Šiandien supratau, jog mane slegia. Prisiminimai. Praeities šešėlis. Todėl trumpai pagalvojęs, nusprendžiau parašyti juodąją savo pusę. Praeitų metų įvykius, kurie pakeitė mano ateitį ir visą gyvenimą.

***

2006 metai, spalis.
Sveiki, mano vardas yra Mantas. Tikiu, jog žmogus turi dvi puses: blogąją ir gerąją. Savo blogąją aš mėgstu vadinti tiesiog Jen. Kodėl taip vadinu neklauskite, nes nežinau.
Mokausi 8-oj klasėje, Vilniaus Šeškinės vidurinėje mokykloje. Turiu gerų draugų. Mano geriausias draugas yra Rytis. Jis į mūsų klasę įsiliejo tik šiais metais. Jis geras draugas, patikimas. Su juo ir Tadu (kitu klasioku) einam į kachalką „Gektorą“. Aš ten lankau pakrationą. Tada ir Rytis tik kachelinasi.
Per vieną treniruotę susipažinau su Miku (Mykolu). Jis stambus, metais vyresnis. Aš, Rytis ir Mikas gerai sutariam ir esam geri draugai.

***

Istorija prasideda taip. Tik vėliau supratau, kas yra geras draugas ir kaip juos atskirti, todėl dabar daug draugų neturiu.
Pankrationo lankymas nebuvo nuolatinis, dažnai vietoj treniruotės būdavau kompinėj už tėvų pinigus.
Visa istorija bus labai apibendrinta ir gan trumpa, bet kitaip negaliu, nes neatsimenu visko detaliai.

***

2006 metai, lapkričio pradžia.
Buvo vakaras. Ketinau eiti į pankrationą. Suskambo durų skambutis. Už jų – Mikas su Ryčiu. Jiedu pasiūlė vietoj „Gektoro“ eit gert. Sutikau, pagalvojau: „Kodėl gi ne?“. Tąkart geriau trečiąkart savo gyvenime.
Alkoholio jie turėjo. Eidami pasakė, kad prie mūsų prisijungs toks Martis (Martynas, bet dažniau jį vadina pavarde – Grubiu). Neprieštaravau. Su Marčiu nuo pirmos dienos tapome bene geriausiais draugais. Per tūsą prisigėrę, nuėjome pas Marčio paną Aušrą. Kitą dieną paaiškėjo, jog aš ją pažįstu. Rytis buvo davęs jos numerį ir su ja bei jos drauge Greta aš nesenai pradėjau bendrauti. Po tos dienos susipažinau su visa chebra: Marčiu, Aušra, Greta, Miku, o po keleto dar dienų ir Olia (Aušros drauge) ir Diana (Miko pana).
Jen

2007-05-28 09:29:08

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2007-05-28 22:19:31

neigiamos sąvybės: "tikra istorija, iš kurios galėtų kas nors ir pasimokyti."
Nelabai suprantu iš ko čia galima pasimokyti ir ko būtent? Nusigert, atskeisti gerų draugų vardus ir tai, kad jie "alkašai"? Manau, kad galima buvo padaryti gerą istoriją, bet tą šansą praleidai. O skaityti tokį dienoraštį tiesiog neįdomu.
Teigiamos sąvybės: Kūrinys per trumppas, kad jį atsibostų skaityti. :D

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2007-05-28 14:00:29

Na,svetainės skaitytojų tikrai nesudomino ir nesudomins toks banalus dienoraštis.Gal ji turėk tik sAVO UŽRAŠŲ KNYGUTĖJE

Vartotojas (-a): piratas

Sukurta: 2007-05-28 09:42:40

parašyti juodąją savo pusę ---> gal aprašyti, o ne parašyti?
kachalką ---> kas čia per daiktas?
kachelinasi ---> jei turi galvoje kačialinasi, tai netaisyklingai p[arašei, ir išvis tai ne lietuviškas žodis, kabutėse turi būti rašomas, ar kitaip išskirtas

žinai, man kažkaip visa neįdomu skaityti tokius dienoraščius. Kad bent kažką nuveikęs būtum įdomesnio, o paskui visa tai patraukliai prašęs, o čia... Net aš, senas diedas, tūsinuos linksmiau su savo "sabutilnikais" :)

Vartotojas (-a): Jen

Sukurta: 2007-05-28 09:29:23

bus ir daugiau............