ŽaliaŽolė

Santrauka:
Šiaip. Savo stiliuje su daugybe klaidų ;( Na ir šiaip nieko gero. ;)
Kaip kvepia žolė, ne šiaip sau žolė, ne šienas koks, o – žaliažolė. Tik gaila, kad guliu joje veidu į priekį ir tik uostau, nieko nematau. Ausis pasiekia tolimas tolimas, nematomas, vos vos jaučiamas kūrybos šlamesys. Ne, neatsisuksiu, taip gera uostyti, tik uostyti. Gera gulėti taip atsargiai, kad neužkabintum nė vienos žolytės. Nieko aplinkui. Gerai, kad žaliažolė tokia viešli, joks gulintis pro ją nesimato, gali praeiti žingsnio atstumu ir nieko nepastebėti, užtat kaip ramu. Tiesa, kaip aš rašysiu, jei matau tik žemę ir žolę? Tiek to, nieko nerašysiu, ne šį kartą, neatsisuksiu, slėpsiu savo veidą toliau. Ir tik malonus malonus šlamesys aplink.
Karsanata

2007-05-11 18:31:02

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2007-06-18 15:25:33

Ramybės būsena - ganėtinai taikliai:)

Vartotojas (-a): radaa

Sukurta: 2007-06-18 00:52:03

uztat, kaip ramu....

Anonimas

Sukurta: 2007-05-12 15:21:42

žaidimas žodžiais, o norėtųsi kažko daugiau

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-05-11 19:40:39

" - Vajėrguteliau, tai ar protą po pagalviu palikai? kelkis Karsanata, kelkis vaikeli, juk peršalsi; Juk Perkūnėlis dar nesitrankė, negriaudėjo, pašalas iš žemės dar neišėjo, ir lyja, gi lyja, tai dabar visas šlapias, permirkęs, pažiūrėk gi kaip lyja, greitai kelkis ir lėk namo, aviečių kokių, ar liepžiedžių viralo karšto gerti, kol dar nesusirgai;"

(JUOKAUJU; tai ne apie kūrinį; ir tik pajuokavimas, improvizacija, jei reiktų tęsti kūrinį, literatūrinis pažaidimas;)
--------------------
KOMENTARAS
apie kūrinį: man tai miniatiūra - žalias žolės etiudas. čia patiko labai > "Gera gulėti taip atsargiai, kad neužkabinti ne vienos žolytės." --- geras;
---
O čia: gal geriau kvėpuoti, įkvėpti, arba UOSTI > "Ne, neatsisuksiu, taip gera uostyti, tik uostyti."
ir JOJE neskamba;>" Tik gaila, kad guliu joje veidu į priekį ir tik uostau, nieko nematau." gal geriau veidu įsikniaubęs į ją, ar kažkaip panašiai.

Bet žolės kvapas yra, žaliai salotinė spalva dar; labai saulėta;