Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): antanas vėjyje

Sukurta: 2007-04-29 13:00:13

beje pasakysiu iš vyriškos pozicijos ,jog vyrai kap ir katinai mėgsta būti glostomi;D

Vartotojas (-a): antanas vėjyje

Sukurta: 2007-04-29 12:59:11

tikrai labai patiko, ypač gerai suguldyta į eiles gyvenimiška filosofiją, labi labi fain

Vartotojas (-a): žuvėdra

Sukurta: 2007-04-26 15:22:16

Tikrą vyrą reikia girti kuo dažniau. Man labai patiko. Sekmės.

Vartotojas (-a): paguodos giesmė

Sukurta: 2007-04-23 15:15:33

Patriarchalinės visuomenės vaizdas- moters akimis. Labai įdomus, prieštaringas, radau daug puikių psichologinių aspektų. Patiko:)

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-04-23 11:00:26

Ir tu vyras, ir aš vyras,
aplink vien vyrai,
būk ramus.
----------------
taip galima pasikalbėti arba su girtu, jei jis toks, kai nieko nesupranta,
arba su traumuotu psichologiškai - po streso, kai negali kitiems vyrams įkirst, parėjo užkapotas,
savimeilė įžeista, tai ko neįniko gerti moters kraujo, kad atsistatyt, galim šitaip palaikyt, o paskui atblaivės nuo skausmo ir savimylos, nuo ambicijų - ir tada jau savo moters engt nereiks tam vyrui, kad ją sutrypiant
atgauti jėgas ir pasitikėjimą, įeiti į pasitikinčio savimi būseną, ir eiti toliau kapotis kovoje dėl būvio su "gaidžiais" --- kad parnešti sliekų...(pinigų) va taip va. Labai geras posmiukas, moterėlės savigyna, prieš galimą pavojų, nukentėjus vyriukui nuo kitų vyriukų, ir parėjus be energijos, galimas šuolis ant silpnosios lyties, kad ją atgauti, juk be jos ir pinigų neuždirbsi. Ten jis buvo silpnesnis. patiko.
Visas labai fainas kūrinys, labai gyvas. Man labai patiko, liuks, nenuobodus ir įdomus. Moterėlė tik fanatiška, nemato šaknų, dėl ko taip, o ne kitaip. atlieka veiksmus, pritaria, bet ne todėl kad suvoktų, o dėl to kad senelis sakė, fanatiškai ir tiek. Žavus, gražus. ne piktybiškas. taip krikščioniškas. ir bus toksai pasaulis dar ne šimtą ir ne du šimtus metų, nors valdžioje sėdėtų vien moterys. Tai genuose, moterys pačios taip pat palaiko tą tvarką turi tokį santykį į moterį į save ir į vyrą. tai programa, ir ji jau beveik genuose. Todėl patinka kūrinys, kad jis kaip pasakojimas kaip gyva konstatacija neiškeliant ko nors kaip neteisingo, ar teisingo, va toks gražus eilėraštis proza.
beje, atrodo eilėraštis proza ( mano nuomone), bet nesvarbu, ta kategorija. Kūrinys patiko.
tik pavadinimas man ne labai tikslus. tai ne naivumas, tai fanatiškumas, daryti besąlygiškai, sąmoningai nesuvokiant, kodėl taip, o ne kitaip. O šiaip tai pasipriešinimas taisyklių laužymas, taisyklių laužymas pavojinga. gali ir sudeginti, gali ir davesti visuomenė, pats akmenį po kalu pasikabina ir savižudis. Ne naivumas. Pavadinimas netikslus. Kūrinys patiko. ( su gaidžiu ne visai tinkamas pavyzdys, čia labiau musulmoniškoje visuomenėje, vienas gaidys gali turėti vištų tiek kiek jis jų išlaiko, jos jo klauso besąlygiškai. O čia nu du balandžiai sakykim. Patriarchatas visame pasaulyje. Tokia tvarka.( kiek supratai, keisčiau pavadinimą, su tuo naivumu.) kūrinys geras. man patiko.
:)

Moderatorius (-ė): Goda

Sukurta: 2007-04-23 10:18:53

Pagal mane, kūrinys lyg norėtų "pasakyti", kad Moteriškas Nuolankumas, kad ir kaip net pačiai moteriai atrodytų naivus... išlaikytų pusiausvyrą tarp Moteriškumo ir Vyriškumo, nesvarbu, ar tavo gyvenimas lyg Vienos pokylis, ar "pokylis" su kumščiais ir kirviais...Ir senais ir dabartiniais laikais...

Labai gyvai, išraiškingai, lyg į spektaklį būčiau atėjusi... :)

Anonimas

Sukurta: 2007-04-23 10:12:13

"pamatyti vyrą su
kita prieš vestuves yra blogas ženklas... " ir aš pritariu.
visi mes vyrai
patiko.

Vartotojas (-a): radaa

Sukurta: 2007-04-23 00:49:48

man labai patiko Jusu kurinys. Aisku, kiek suglumino, mat pamasciau apie dabarti:)))) puikiai perteikta nuotaika...truputi siurpuliukas perbego:))))

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2007-04-23 00:22:46

Vykusiai sueiliuota apie vyrišką padermę :) Ir iš karto pagalvojau, kad prieš gerą pusšimtį metų (ir seniau) nelengva būdavo laisvomis norinčioms tapti moterims. Vis tos archajiškos katalikiškos tradicijos...
Žodžiu, įdomus kūrinys.