STORULĖS DIENORAŠTIS V GABALAS

Santrauka:
imkit mane ir skaitykit :-)))) storulė ir toliau gyvuoja
02 10

Ir vėl. Ir vėl manęs  prašo, kad per Užgavėnes pabūčiau Lašininiu.Kodėl, na kodėl, sakykit?....

02 11
Žiūriu į veidrodį. Na taip, aš dar šiek tiek panaši į Lašininį.

02 12
Vis dėlto aš dar panaši į tą kvailą Užgavėnių herojų.

02 13
Savaitė iki Blynų Dienos. Reikia sugalvoti gerą priežastį.

02 14
Meilės  Diena.... O žmonės valgo tortus ir visokius skanius desertus. Na nieko, kiviai irgi neblogai. Galvoje – vien mintys apie meilę.

02 16
Žiūriu koncertą ir graužiu džiovintos duonos gabalėlius. Jaučiu jiems maniją.

02 17
Sumaniau paslidinėti. Įdomus dalykas tos slidės – čia jos klimpsta, čia slysta, kojos irgi kažakaip darosi nekontroliuojamos, net nemaniau kad jos gali tokios ilgos, kad jos gali taip susipinti...kažkaip gana ilgai kėliausi...

02 18
Pradedu įtartinai kimti. Todėl leidžiu sau pasimėgauti medumi.

02 19
Kadangi mokykloje negalėjau prabilti, mane išvijo namo gydytis.Nebeteks ir Lašininiu būti, pats likimas išsprendė šią mano problemą, dėl ko visai nesigailiu. Toliau gydausi medumi.

02 20
Jausdama pareigą, šiaip taip nusivilkau į mokyklą.Ten jau prasidėjo Blynų Diena. Chana  dietoms! Pririjau jų kiek telpa ( net 4) ir grįžau namo su 39 temperatūros.

02 21
Aš – liekna gražuolė Havajų paplūdymyje, bikini net krenta nuo mano gundančių klubų...
Ne, tai ne bikini, o kažkas sunkaus ir  plataus – tai apklotas nuslydo ant grindų. Suvienijo jėgas gripas su angina ir patiesė mane. Truputį kliedžiu, bet visai malonu. Prakaitas primena jūros vandenį. Vizijose regiu save, žingsniuojančią įkaitusiu paplūdymiu, ir mano šlaunys – tokios ilgos, aptakios, o užpakaliukas – mažas ir standus....
Tik tas bjaurus kosulys. Jis tikrai laukinis. Dabar tiksliai žinau, kur koks kaulas, nes jie  visi, kosulio draskomi, baigia išsinarstyti ir baisu, kad neišlakstytų. Pertraukėlių tarp kosulio metu mėginu kalbėti, deja – nesėkmingai. Žmonės, net ir patys artimiausi, manęs nesupranta. Šuo, įdėmiai pasiklausęs manęs, ima gailiai cypti ir nuo kosulio papliūpų slepiasi po lova. Dietos laikausi be problemų, nes viskas iškrenta iš burnos.

02 23 dienos įrašas, dėl turinio, panašaus į pornografinį (kliedesiai, sukelti  aukštos temperatūros), nepateikiamas.Net įsivaizduoti sunku, kokius pasąmonės klodus sujudino lieknėjanti figūra.


02 24
Man  atrodo, kad jei nuo kosulio purtosi visas kūnas, tai gal čia panašu į kokį modernų masažą ir pilvas turėtų suliesėti. Vis nors šiokia tokia nauda iš gripanginės.
klajūnė

2007-02-26 18:41:42

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): herbera

Sukurta: 2007-03-17 18:07:40

Nepakartojamas Jūsų dienoraštis! Šaunuolė.Atradau foto-man rodos jokių dietų nereikėtų...
Kaip gyvenimėlis?

Anonimas

Sukurta: 2007-02-27 09:00:26

ar tau kas nors sakė, jog tu turi labai tvirtą "Aš"? Net savo ligą sugebėjai perteikti taip, tarsi tai būtų pramoga... Daugelis aimanuoja ir skundžiasi... Gera, kad esi :))

Vartotojas (-a): Cherry

Sukurta: 2007-02-26 20:33:56

Yra garantuotas liekniejimo receptas, bet nedaugelis juo gali pasinaudoti.
Daugelis tik pradėjęs meta, nes nenori savęs kankinti.
Išduodu receptą valingiems žmonėms:
Kasdienė mankšta. Sunku tik pirmą mėnesį. :)