CV

Santrauka:
Mano CV
1. Vardas, amžius (galima pasitelkti fantazija).
Esu Aistė Monika Izabelė, svetainėje Izabelė Terhoven. Man 18 (su puse :) ).
2. Jūsų idealaus moderatoriaus vizija.
Galbūt ne idealaus, o tikro moderatoriaus – kruopščiai ir objektyviai atliekantis savo darbą, visuomet pasiryžęs padėti.
3. Kokios jūsų savybės būtų naudingos šiam darbui?
Esu išradinga, nebijau pareikšti savo nuomonės, moku atsiprašyti už klaidas, esu tolerantiška. Mėgstu padėti, niekada nesibaidau, jei kam reikia mano pagalbos. Taip pat esu imli naujovėms, greitai sugebu jas pritaikyti praktikoje. Turiu humoro jausmą, tačiau esant reikalui visada sugebu išlikti rimta, moku prisitaikyti prie situacijos.
4. Ar turite neigiamų savybių? Kokių?
Aš per daug mokausi ir per daug noriu. Kol kas šios savybės dažniausiai man kaip tik padėdavo siekti savo tikslo.
5. Kaip vertinate savo kūrinius?
Save vertinu pakankamai kritiškai, todėl man svarbi ir kitų nuomonė, patarimai, kaip galėčiau tobulėti.
6. Ar dažnai komentuojate/nekomentuojate kūrinius? Kodėl?
Nesu didelė komentatorė, tiksliau pakankamai tyli. Nors esu Ekūryboje nuo jos įsikūrimo pradžios, tačiau kūrinius komentuoti pirmiausia man trukdė techninės galimybės, vėliau situacija nebuvo pati geriausia svetainėje, taip pat ir mano kūryboje, buvau gilioje krizėje, nenorėjau net žiūrėti į kūrybą. Tačiau dabar jaučiu pakilimą kūryboje ir norą kažką duoti svetainei, jos vartotojams. Sunkų metą noriu išgyventi kartu.
7. Ar komentuojate „prastus“ kūrinius? Kaip?
Tikriausiai aš esu ypač kritiška, todėl rašau beveik vien klaidas, nors nevengiu pasakyti apie kiekvieną kūrinį ir gero žodžio. Tačiau dar nesu tiek kompetentinga, jog galėčiau sakyti: „šis kūrinys prastas“. Tobulėjimui ribų nėra, kiekvienas žmogus į jį eina savo keliu, todėl jo smerkti negalima, geriau padėti mokytis iš klaidų. Tai pati geriausia taktika, kurią praėjau ir aš ir savo pasiekimais ypač didžiuojuosi.
8. Ką keistumėte dabartinėje „moderatorių sistemoje“?
Keisčiau nedaug – pati įneščiau šiek tiek optimizmo, šiek tiek jaukumo, nuoširdaus bendravimo ir noro padėti. Jei reiktų keisti labiau svetainės moderatorių sistemą, remčiausi Lietuvos Respublikos teise, žmogiškumu ir bendražmogiškomis vertybėmis.
9. Kaip jūs susiję su literatūra (studijuojate, dėstote, domitės)?
Šiuo metu esu dvyliktoje klasėje, tačiau literatūros neužmirštu. Domiuosi įvairiais autoriais, stiliais, žanrais ir formomis. Pati esu dalyvavusi šiemet vykusiame Jaunųjų filologų konkurse, kur laimėjau trečia vietą prozos – dramos sekcijoje (mano kūrinį, kurį pristačiau komisijai galite rasti ir svetainėje). Mielai studijuočiau literatūrą, jei rasčiau sau tinkamą studijų programą, todėl jau esu apmąsčiusi keletą variantų filologijose.
10. Kodėl kuriate?
Sunkiausias klausimas. Man jis panašus į vieną iš tų egzistencinių, kuriuos kiekvienas žmogus sau užduoda vienu ar kitu gyvenimo laikotarpiu. Galbūt taip noriu išreikšti save, savo vidinį pasaulį? O gal noriu pasižymėti? Gal kitaip nebemoku kalbėti? Gali būti, kad kūryba užpildo tam tikrą tuštumą manyje, be to, augau nuolat apsupta menų - tik aš pasirinkau kiek kitokį būdą skleisti savo idėjoms nei mano tėvai, pažįstami, draugai. Gyvendami visi kuriame: kas šeimas, kas patį gyvenimą, kas reklamą, kas literatūrą. Aš priklausau paskutiniams, bet neatmetu ir kitų kūrybos formų.
Izabelė Terhoven

2007-02-15 17:21:20

Komentarai

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Izabelė Terhoven

Sukurta: 2007-02-15 19:58:06

Dar pamirsau pamineti, kad dirbu neetatine "Pravdos" zurnaliste :) Ir mokyklos laikrasty rasiau ne viena straipsni.