← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/97097

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2019-12-30 20:36:19

Mao Dzedongo.nuo 1958-ųjų iki 1962-ųjų vykdyta ekonominė programa, gavusi Didžiojo šuolio pavadinimą, pareikalavo net 45 mln. žmonių gyvybių. Taigi, šį įvykį nedvejojant galima pavadinti didžiausio masto kada nors įvykdytomis masinėmis žudynėmis, rašo „The Washington Post“.
Ką Jūs pasakysite apie badmetį Kinijoje, per kurį Mao Dzedongas nuskraidino į dangų savo tautiečius?
Arba Holokausto organizatorių Adolfą Hitlerį? Labai daug žmonių žuvo per J. Stalino suorganizuotą Didįjį Ukrainos badmetį, dar vadinamą Holodomoru. Tai tiktai faktai iš interneto.
Tačiau kaip rasti išeitį, kad tų skaičių išvengti? 
  Kas liečia patyčias mokyklose, tai manyčiau, kad tai švietimo spragos tiek ruošiant pedagogus, tiek mokyklose. Mačiau savo akimis, kaip motina užsienyje mugėje kratė be jokių ceremonijų, pradedantį ožiuotis savo sūnų. Niekas net dėmesio nekreipė.
 

Vartotojas (-a): Ražas

Sukurta: 2019-12-30 15:08:02

Paklauskime: ar buvo kada nors kitaip? — Visada buvo taip, o ne kitaip...Šaunu, Jūs tapote matančiu, tik paskui — mąstančiu... tiksliau, galvojančiu. Tikėjimas tuo, kad gali keistis — taip, bet kitjuo — ne ...

Jeigu už viską reikia mokėti, paklauskime: o kuo mes mokame už progresą? Akivaizdu: mokame regresu, tačiau akiniuotu, šaltu, klastingu, požeminiu, virusiniu, holivudišku. Taigi mokame dešimteriopai: už vieną popierinį progreso banknotą paklojame dešimt auksinių monetų – tvirtą gyvybės valiutą. Arvydas Šliogeris