← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/95877

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2019-02-19 15:59:26

Tema labai gera ir reikalinga, tačiau reikia, kad daugiau skaitytojų pareikštų savo nuomones.
Plačiai užsimota knygų reikšmės atžvilgiu. Kaip neįmanoma kine perteikti tiksliai kūrinio, taip neįmanoma kūrinyje perteikti sielos virpesių. Jauti juos, tačiau trūksta galimybių. Galbūt todėl, kad žmonės, besivaikydami geresnį gyvenimą (garbindami aukso veršį), pamiršta pasirūpinti savo siela.
" Dievo įstatymo reikia ieškoti anaiptol ne keliuose padrikuose lapuose, o žmogaus širdyje, kurioje malonėjo įrašyto Dievo ranka."
Kiek žmonių tai žino?
Evangelijoje yra pasakyta: "Daug pašauktų, tačiau mažai išrinktų.

Vartotojas (-a): Nijolena

Sukurta: 2019-02-19 10:27:06

Giluminės įžvalgos. Asmens ir visuomenės santykis yra nuolatinė įtampos zona. Apriobojimas ir laisvė.Kur baigiasi mano alkūnės, prasideda kito teritorija. Noras plėsti tas erdves veda prie vadukų konfliktų. Vartojimas? Akys mato daugiau, negu burna apžioja...Geranoriškas dosnusis ir piktavalis godusis...Tam yra moralė, etika ir protas, kad atrastume takoskyras ir eitume kuo mažiau duobėtu bei vingiuotu keliu. Kas mes be knygų? Amžini gumbų rinkėjai. Juk protingas geba pasimokyti iš kito klaidų, o kvailas ir iš savų nepasimoko. Santykis lieka kaip esminė pamatavimo galimybė, ką sutikau dykumoje - šventą ar galvažudį.