← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/95039

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2018-09-17 11:27:51

Kūrinėlis žaismingas ir įdomus. Man patiko. Vaikams turėtų patikti.
Iš kur žinoti Pakeleiviui apie sūrių rūšis? Manau, kad ir ne visos moterys žino, jeigu neteko susidurti. Lietuviškų ožkų tiek pienas. tiek ir jo produktai turi specifinį kvapą ir skonį, todėl ne visiems patinka. Man užteko paragauti, kad daugiau jo nenorėčiau. Teko gerti čekų baltosios ožkos pieno. Jis yra kur kas skanesnis už karvių pieną, tačiau šios ožkytės reikalauja ypatingos priežiūros, todėl mažai kas jas augina.
 

Vartotojas (-a): baltoji varnelė

Sukurta: 2018-09-16 10:48:02

Pakeleiviui neaišku, kodėl tokio sūrio niekas neturi, ogi todėl, kad sūris iš ožkos pienelio (tai nedažnas
atvejis). Šauniai sueiliavot, manau patiks ir vaikam.Sėkmės.

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2018-09-15 08:56:18

Kiek domėjausi vaikams skirtos kūrybos apžvalgomis, o ir be jų savarankiškai patyriau, – kažkodėl gajus požiūris, kad reikia byloti saldžiai, šveplai, mažybiniais žodelyčiais… gal yra kokie psichologiniai niuansai (suvokimo, įsiminimo ir kt.), bet iš tikrųjų neretai lieka įspūdis, kad rašytojui reikia subręsti iki vaiko.
Kalbėti normaliai.
 
Jūsų stilius man atrodo atitaikytas – yra tiesiog žaismės, yra turinys, (neretai) ir moralas įsuktas, ir edukacija pravedama… pvz., šįkart tai sveikas, vertingas produktas + naujas žodis „degustuosim“, jei kas nežino…
Svarstau, kodėl niekas tokio sūrio neturi. Ai, gal kad nepopuliarus dar?.. O gal ir nereikia kvaršinti smegenėlių – yra taip, pelytei kvepia  ir ji imasi žygių…
Bet (čia jau kalbos požiūriu) antram posme norisi Micę išskirti kaip priedėlį.

Jaučiuosi pakankamai subrendęs vertinti, bet vis tiek geriau  įvertintų (ir gyvai pakomentuotų) vaikai (ką turbūt ir daro).