← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/94799

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2018-07-30 09:15:16

Galima perskaityti ir be potekstės, tiesiog kaip smagų sumestinį. Paradoksas, kad mintis vis tiek kažkokia bus (tas yra savaime, kybo visa ko tekstualumas, o ką išskaitysi, matyt, priklauso nuo įvairiausių gabumų…)
Bet gana iškilių teorijų, prie reikalo.
 
Rimtoji pusė jaučiama, įsivaizduojama, tai tikriausiai ir yra, bet pirmiausia išriečia vypsnį (savi)ironija: je je, žmogeli, atkakliai kažką veiki, o nusenęs galutinai nuprotėji ir  kaip dvelkiantis bomžas visur esi praleidžiamas be eilės. (va kokia pagarba pelnyta per sunkų gyvenimą... tikrajai savivertei išsikeroti gali padėti ir alkoholinės silpnaprotystės išprovokuota didybės manija).
Taigi, suglaudintas veiklų komplektėlis ir išryškintas rezultatas.
 
Neatmestina mintis, kad toks yra (kaip statistinis pavyzdys) tiesiog sumanus (gyvenimo) buhalteris – kažko prisirašęs į teigiamą pusę. Pensija nebloga, santaupų gal yra. Ir laikai ne prieštvaniniai, parduotuvę galima lankyti internetu (prekių pristatymas į namus) – gyvenimas gal net gražus.
Ypač kai esi geras kombinatorius ir šiaip fainas pats sau.
 
Taip ar panašiai, juokais ar pusrimčiai – viskas priklauso nuo požiūrio, įsivaizdavimo... viskas yra reliatyvu, viską galima pasakyti, parašyti, perskaityti  reliatyviai.

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2018-07-29 18:09:46

Įdomios eilės su potekste.