← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/84934

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): nei_sis_nei_tas

Sukurta: 2016-04-28 17:02:21

Manau, kad  ėmėtės Sizifo darbo – prisibelsti į valdžios šulų dėžutes arba galimybę pakeisti varžtelius. Stagnaciją, ko gero, rusai pamiršo pasiimti išeidami. Vargšė taip ir liko vargelio vargti, pučiant uraganiniams monopolistų ir aferistų skersvėjams. Ne viskas plinka, kaip algelės ar pensijos. Nuėjus į prekybos centrus net ausys užlinksta, pažiūrėjus į kainas, net pirmos būtinybės produktų kainos pučiasi, kaip pamatinės. Kainos eurais tiek pat, kaip ir litais. O atlyginimai, pensijos?
Nei žemė dreba, nei dangus
Nesiunčia vėtrų, uraganų...

Gal, jeigu žemė sudrebėtų, o miškai suvaitotų, atsipeikėtų kai kas ir kitomis akimis pažiūrėtų į žmones, o ne tik į save.
Lenkija pasidarė Lietuvos gelbėtoja. Lietuviai į Lenkiją važiuoja ne tik apsipirkti, bet ir buitinės paslaugos yra ten pigesnės.  Naudinga būtų tuos nuo aukščiausio laiptelio bent laikinai (pvz., metams) perkelti ant žemiausio, kad pabandytų pragyventi už tuos varganus eurus. Kai ieškotų prekybos centruose, ar nėra nukainotų produktų 30 %, rizikuojant apsinuodyti. Taip daro nemažai žmonių.
Didžiavyriams Lietuvos skurdas nematyti be teleskopo, o žemės ploteliai prie ežerų ir kitų įspūdingų gamtovaizdžių net be akinių matosi. Sąžinė virto dūmais, o skersvėjai juos išblaškė į visas keturias puses.
Tikrai tiek nedaug žmonėms reikia, bet...
Ačiū Jums už TIESĄ. Lenkiu savo galvą prieš Jus.

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2016-04-28 15:38:47

Aiškus piliečio balsas.
Iš mano medinės dėžutės rezonuoja, kad kai kur per daug smulkinama (linkstama į tiesmuką blogybių vardijimą, būdingą sienlaikraščių „satyroms“), bet visuma tikrai nebloga.