← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/82185

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2015-11-15 23:15:54

Imponuoja mūšių scenų aprašymai. Figūrų knibždėlynas, amunicija, veiksmas.

Vartotojas (-a): Pisha

Sukurta: 2015-11-15 21:10:55

"Smorgas būdamas žmonių karaliaus kūne" - oi.. jaučiuosi kažką labai praleidus. Kada jis įlindo į tą kūną? 
"Jie išeitų iš proto išvydę Tasoną" - pasakojime minimi dievai, magai kaip savaime suprantami dalykai. Ar paprasti žmonės jų egzistavimo nežino? Nes jeigu žino, nemanau, kad būtų ko čia stebėtis eilinio mostro, kai egzistuoja dievai. 
"Jis matė artėjantį laivą, bet negalėjo pasipriešinti. Smorgo kerai paveikė žvėrį." - tai jeigu jo tokie galigi kertai, kad paveikia net tą mostrą, tai ar nebūtų buvę lengviau,jeigu jis iš pat pradžių būtų įsikišęs su savo magija?
"Derva tekėjo per žmonių apsiaustus ir krito ant žemės." -Iš ko tie apsiaustai padaryti?, o kaip tada dėl galvos? šalmai? Ai, pasirodo saugojo magija. Na taip, čia fantastinis kūrinys ir taip magas labai galingas. Bet reiktų gal pagalvoti ir apie jo galios ribas. Arba bent jau iš kur jis tų galių tiek daug turi. Nes jis užbūrė ir kareivius, kad nebijotų ir pėstininkus, kad jų neviektų derva.O tai mąsės karių! Ar ne? jeigu buvo sunkaikinti 500 laivų, tai jų turėjo dar ne mažiau likti. Žodžiu mąsės didelės ir po kol kas rodosi, kad magas net nepavargsta visus čia kerėdamas. 
"Žmonės labai greitai suprato, prieš ką nukreipia savo pyktį dangus, ir nesidairydami pasileido bėgti." - aha, tai čia drąsos kerų jau nebeliko? Ar nebeužteko?
"Jis artinosi prie jos, o karalius traukėsi atgal." - kas čia ta ji? ar nebuvo tai elfų karalius (jis), kas kovojo su magu?
"Karalius spoksojo negalėdama patikėti" - kažkas čia negerai yra su elfų lytimis. 

na ši dalis gal kiek slandesnė, patiko, kad įvykiai taip skubiai nelekia, kad yra detalesni aprašymai.