← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/75200

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Violeta-Ferdinan

Sukurta: 2020-09-26 19:34:27

Čia sakmė ar pasaka?
Mielas pasakojimas.

Vartotojas (-a): Pisha

Sukurta: 2015-04-25 09:37:54

Keistas kūrinys. Pradžia tokia paprasta (tokia kaip ir žada pavadinimas). O paskui pradeda keistai elgtis vaikai. Man tai būtų šiurpu pamatyti, kad jie staga sutoja, stebi mišką ir galiausiai susikabina rankomis be jokių žodžių. Dialogas man kaip tik atrodo tinkamas. Juk kalba vaikai, nenuostabu, kad jie išskiria savo tėvus iš visų žmonių. Pats vėjas man patiko, patiko jo išvaizda, bedravimas. Jis toks pasipūtęs truputį (bet hey, jis juk vėjas :)). Pabaiga nukirsta. Bet čia kaip pažiūrėsi. Prasideda ramia saulėta diena kaime - tada vyksta visokie mistiniai dalykai - galiausiai vėl realybė (šiuo atveju ne tokia graži). Tie vaikai liks traumuoti (bent dalis jų). Prišaukė vėją, o tas nušlavė kitą kaimą. Gal būtų nušlavęs ir šį, jeigu jie nebūtų vėjo pagyrę. O gal būtų nenušlavęs nieko, jei nebūtų kvietę.

Vartotojas (-a): jovaras

Sukurta: 2014-09-15 22:38:26

šį darbelį galima drąsiai dėti KŪRYBA VAIKAMAS. kūriniui galima suteikti simbolinę prasmę. pabaiga netikėta ir tarsi nukirsta. veikskmas vyksta ir pabaiga. kūrinys per trumpas.

Vartotojas (-a): Pakeleivis

Sukurta: 2014-08-04 00:59:32

Pasakaitė su mintimi. Stilių reikėtų patobulinti.
Keli pavyzdžiai:
Vaikai nustojo suktis, paleido viens kito rankas ir pradėjo dairytis balso šeimininko. > įdomesnis būtų ne toks instruktažinis aprašymas (rato atvėrimo, kai paleido viens kito rankas)

pradėjo sukti tarp savo rankos pirštų baltąją lazdelę > vaizdinga, tikriausiai paslaptingasis jaunuolis turi ir kojos pirštus, bet gal išeitų tą momentą apibūdinti kitaip, o jei ne, žodis savo vis tiek nereikalingas

Gal sutapimas, bet jam taip besukant tą lazdelę > lazdelė sukta prieš tai buvusiame sakinyje, čia galima paminėti, kad tuo metu, tą akimirką ar pan.

Po kablelių, taškų daromi tarpai, žodžiai neturi būti sulipę. Atskyriau.
Ilgasis brūkšnys (čia jis dialoguose) daromas taip: klaviatūroje spaudžiama alt ir 0150.
Jo kieme, nekreipdami į baisų tos dienos karštį, žaidė vaikai. > tikriausiai praleistas žodis dėmesio