← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/61907

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Vaja

Sukurta: 2012-04-06 12:53:23

Žydinio--->židinio. Pataisysiu šitą dalyką :)
Šiaip galėčiau pasakyti, kad trūksta kažkokių detalių, aprašymų, kas sukurtų tekste tikrovės iliuziją.
Pati teksto idėja su mėnesiais tikrai nebloga. Tačiau dar kažko trūksta. Turbūt tai būtų koks nors centrinis įvykis ir detalesni aprašymai.

Vartotojas (-a): skroblas

Sukurta: 2012-04-04 21:47:40

Įdomu, o kur laike geriau keliauti? Į praeitį, ar į ateitį? Niekaip negaliu apsispręsti, tai ir tūnau dabartyje. Gerai laki fantazija, labai gerai. Sveikinu!

Anonimas

Sukurta: 2012-04-04 12:37:28

Galiu pagirti už teksto pabaigą - už mintį apie kambarius, bėgantį laiką ir gyvenimą su vis kitu mėnesiu. Pamalonino, tai jog jau teksto viduryje yra užuominų į pabaigos idėją (šeima iš 10 berniukų ir dviejų mergaičių; skirtingi kambariai). Tačiau turiu ir nemažai pastebėjimų, kurių visų čia tikriausiai neišsakysiu: pirmiausiai per greitai veji veiksmą ir todėl atsiranda loginių spragų. Nesu prozininkas, tačiau patarčiau rašyti plačiau (visgi apimtis neribojama), o taip pat apgalvojant kiekvieną perėjimą ar veiksmo priežastį (kam, kodėl, kas ir kaip). Dabar tekstas beveik nieko nepasako - lieka neaišku, nei ką visus metus herojus ten veikė, o taip pat nebuvo ir kažkokių ypatingų įvykių - tiesiog išėjo, atėjo ir vėl išėjo. Neskubėk, o labiau plėtok mintį, bandyk įpinti daugiau aprašymų - tiek aplinkos, tiek herojų išorės ir jų būsenos. Įpink kažkokių netikėtų įvykių, siekių, tikslų, kad herojai turėtų ką veikti.
Sėkmės,