← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/57576

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Tikras Dearnis

Sukurta: 2011-11-13 01:33:07

Turinio atžvilgiu, siužetu ir paprastu stiliumi, nors ir pasitaiko klaidų, tekstas įdomus ir fantastinis. Man patiko, juolab, kad čia dar neplūsta fantastikos rašytojai, o skyrelyje tik palengva gausėja kūrinių...

Vartotojas (-a): Rykštė

Sukurta: 2011-09-19 15:27:06

Yra skyrybos klaidelių, tačiau nežymios. Visi žinom, kad savo poeziją keli į Trumpuosius žanrus: prasmingą dienoraščio įrašą, tačiau su proza taip nedertų elgtis. jau vien skyrelio pavadinimas - Trumpieji žanrai. Pagalvok, ar nereikėtų perkelti. Savavališkai to nedarysiu.

Iš pradžių pagalvojau, kad tekstas apie gotus :))) Bet viskas gerai. Subtili fantastika, viskas vietoj ir intriguoja.

Vartotojas (-a): Fillete

Sukurta: 2011-09-19 13:30:16

Labai patiko, tiesiog tie paraleliniai pasauliai ir mane dažnai užvaldo, o kas jei mes patys ir gyvename tokiame netikrama pasaulyje? Et, geriau nepradėti... :)

Anonimas

Sukurta: 2011-09-19 05:18:13

Vis galvoju, kodėl jauni žmonės bėga iš realybės – ji tokia atgrasi? Ar tik nesugeba matyti, kad nuostabiausia, kas gali nutikti žmogui yra čia ir dabar ir tai nėra dėžė, tai visatos erdvė, begalybė ir nuolatinis kismas.
Tai kur jie gyvena – savo susikurtoj virtualybėj? Ar iš viso negyvena, nes virtualybė ir lieka virtualybe. Per tą nenumaldomą norą būti ne čia, ne dabar, ne tokiam, nesvarbu kokiam, kad tik kitokiam pasauly prarandama dabartis. O laikas eina.
Bet parašyta puikiai.