← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/17204

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): st_a_s

Sukurta: 2007-09-17 19:02:18

liūdnai rudeniškas...

Vartotojas (-a): giedrex26

Sukurta: 2007-09-15 16:10:01

...ryškios skausmingos spalvos kupinos tragizmo puikiai perteikia bedugnių alsavimą...

Vartotojas (-a): Besparnis angelas

Sukurta: 2007-09-15 15:02:03

Labai jautrus, skausmingas ir nuoširdus kūrinys. Gyvenimo kojos nudažytos raudona aguonų spalva, akmuo vandens lašui per trapus ir 3-4 pirmojo posmo eilutės išties jautriai ir giliai kabina... labai patiko. Labai labai. :)

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-09-15 14:29:41

Ta prasme, kad vaikai labai gali užsinorėti pabandyti, juk viskas įdomu; Kaip aktorius Kazlas rodė savo humoristinėje klaidelėje,
" vaikučiai tik neuostykite skalbimo miltelių, na o tu nuobodi korespondente, tai pabandyk" ; nes vaikai pamatę gali pasmalsauti. na ta prasme per didelė garbė, autoriui ir eilėraščiui, jau vaikelis pataps auką jo kūrinukui, (paaiškinau, kad neįžeist.) todėl pirmi labai vaikams, ko nėra bet trečias sako, kad ne, vaikams netinka, juo labiau, kai trečias posmelis labai vaizdus, gražus. Kaip ir nekaltos aguonos žiedas, o batai kiauri, tikriausiai pas kiekvieną bomžą, tik pastarasis tokio, brangaus finansiškai, malonumo, sau negali leisti. Tai turėjau omeny, sakydama kad autoriui ir kūriniui, per didelė garbė... o ne ką negatyvaus autoriaus atžvilgiu.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-09-15 14:20:24

Oi, jūs Princese, Princese, toksai gražus kūrinys vaikučiams ( pirmi du posmai) na o paskui ja trečias ne, niekaip. Vis tik dėmesys paskui save traukia ir energiją, o aiškinti kas yra narkotikai ir narkomanai tik dėl to, kad klausimas iškilti gali, būtų per daug didelė garbė eilėraščiui ir autoriui, nes tai visada 50x50; didelė tikimybė, kad tai gali pakenkti. Štai tokie gražūs pirmieji du posmeliai vaikiškiem eiliukam, kurių tikrai nėra.
na o kaip nevaikiškas, tai trečias posmas nuostabiai vaizdus. tiesiog puikiai. Jaučiasi, kad autorius žiūri žmogiškai, o ne iš teisėjo tribūnos, su meile žmogui, kuris vargsta nuo tos "geros", bėdos, kaupiančios kažkam irgi ne mažą turtą. kaip, kad prancūzai sako "se lia vi! ";
žaismingas kūrinys, ir gale jis toksai aistringas, kartu lyriškas, o va mintis jame tragizmo dvasioje;

Vartotojas (-a): krizteen

Sukurta: 2007-09-15 13:51:39

gilus,ritmingas,prasmingas.patiko

Anonimas

Sukurta: 2007-09-15 16:53:55

Nes žvaigždės šią naktį per storos -> patiko ši mintis;
Ir sugula žiemos kaip kregždės. -> irgi :)
Ir skyla iš lėto jo pėdos perpus,
O kelias vėl antkapiais klojas -> ir ši irgi :)

darbas vertas daug - netradicinis, pritraukiantis ir gilus - ko gi dar reikia?:)