← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/15140

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Vartotojas (-a): Izabelė Terhoven

Sukurta: 2007-06-27 12:59:58

Beje, "dvejetą metrų" reikia keisti, turėtų būti "du metrus", netaisyklingai pavartota skaitvardžio forma. Taip pat, man atrodo, jog negalima naudoti "kolei" formos, bet čia tiksliai nežinau, todėl nesikabinėju :)

Vartotojas (-a): Izabelė Terhoven

Sukurta: 2007-06-27 12:55:21

Mano mielas vartotojau Toltik, prašyčiau gerbti visus svetainės lankytojus ir nedaryti bent šiurkščių rašybos klaidų (pagailėkite ir manęs, juk man reiks jas taisyti). Jei nepaisysit mano prašymo, būsiu priversta aš arba mano kolegė go away trinti kūrinius, kuriuose daug klaidų. Tas pats galioja daugtaškiams, juk yra taisyklės, susitarimas, jog daugtaškį sudaro trys taškai be tarpų, prašyčiau to taip pat paisyti. Į esmę bus lengviau žvelgti, kai akis neklius už netaisyklingai parašytų žodžių.

Dabar apie kūrinį. Per daug daugtaškių, jie naudojami nemotyvuotai, dažnai nėra jokios nebaigtos minties, o dedate šį skyrybos ženklą. Įvaizdžiai įdomūs, orginalūs, bet kartais sąsajos nėra išryškintos, pasimeta mintis. Tekstas pakankamai prozinis, nors poetiškas. Nežinau, kiek čia atsiskleidžia asmeninių išgyvenimų, bet įdomus dienoraščio įrašas.

Vartotojas (-a): Toltik

Sukurta: 2007-06-27 11:48:19

niu bliamba :)))) dėl visų klaidų sutinku, ir kodėl žmonės už jų taip kliųva? Gal čia atspindžio principas? Tačiau dėl daugtaškio tai sorrry.. kiek noriu tiek dedu :) kvailystė yra dėti tris taškus, pilnai užtenka ir dviejų :)) o jei daugiau nutylima galima ir ........ pritaškuoti :)..

Kviečiu žvelgt į esmę :)

Anonimas

Sukurta: 2007-06-27 11:32:10

Rugegėlės --> rugiagėlės
nepažystamos --> nepažįstamos
savuosiu sapnus --> savuosius
daugtaškį sudaro trys taškai, jei ką ;)

Labai gaivus. Šiek tiek vaikiškas pasirodė, bet įdomus.

Vartotojas (-a): mundus

Sukurta: 2007-06-27 10:53:10

tinka...