← Atgal

Komentarai

Kūrinio nuoroda: https://zaliazole.lt/kuriniai/perziureti/13141

Atsiprašome: komentarus gali rašyti tik puslapio vartotojai. Registruotis

Anonimas

Sukurta: 2007-04-16 20:34:46

jausminga, daug prisiminimų sukėlė,
gilu ir prasminga ;)

Vartotojas (-a): Pranis

Sukurta: 2007-04-16 22:04:13

Kažkaip buvau pražiopsojęs šią autorę, nors gana atidžiai varčiau poetų „kaladėlę“. Dabar viską perskaičiau - ir viskas žiauriai patiko. Viskas! Seniai buvau iš tokio skaidraus šaltinėlio gėręs. Mieloji Poete, Tu esi velniškai didelis talentas! Kartais skaitant šiurpuliukai nugara eina, kadangi kiekviena eilutė - iš tikro jausmo. Būsiu nuolatinis svečias, širdyje linkėdamas Tau visokios sėkmės.

Vartotojas (-a): kvinta

Sukurta: 2007-04-16 22:24:57

Gražu, paslaptingai žaismingai. Man patiko skruzdžių nageliai, lyg ta išskirta jų rūgštys, bet nageliai, na jos man pasirodė kaip labai išdidintos filmuotoje medžiagoje bėginėjančios; įdomus virsmas, čia lūpos, čia samanos ir mažutis žmogutis lyg skruzdė basas bėginėjantis, o paskui didelės skruzdės ant odos - tik kaklo, jau tas žmogutis virsta į tą karaliaus dydį kuris kalbėjo> "nutirpo tavo šiurkšti oda,
ir lūpose prasikalė samanos.

Kalbėjai man taip švelniai,
lyg basom pėdom bėgiočiau ant jų." --- tie nageliai skruzdžių taip man ir suveikė. tokį efektą padarė; Žaisminga poezija pasirodė, turinti fantastinio atspalvio. Pavasariškas mikro makro pasaulių virsmas, pynimasis toks iš vieno į kitą. :)

Vartotojas (-a): Barabas

Sukurta: 2007-04-17 09:12:48

Aga:)
Šviesus darbas - tokių dabar mažuma:)